Forum Gospodarka Fundusze Unijne
ZMIEŃ
      biznes plan

biznes plan

(3 wyniki)
    • Pewnie mój wątek jest podobny do innych ale moje pytanie brzmi : Gdzie znaleźć firmę księgową/doradczą w W-wie, która za stosowne wynagrodzenie mogłaby mnie poprowadzić temacie dotacji PUP i dotacji unijnych ? Treść wątku: Zastanawiam się na uruchomieniem własnej działalności i szukam osób do wsparcia od strony księgowo/ merytorycznej. Jednym z argumentów do takiego działania jest pomoc finansowa dla nowozakładanych firm: - z Funduszu Pracy - z Programu Operacyjnego Kapitał L...
    • Witam, mam zamiar ubiegać się o dotację na założenie włąsnej działności gospodarczej (z funduszy unijnych). Chiałabym zalozyć własna firmę szkoleniową, ale mam problem z wypełnieniem wniosku o dotację, nie wiem jak również napisać biznes plan. Bardzo proszę o porady do kogo można udać sie z tą sprawą i z czyich porad warto skorzystać (najlepiej w Białymstoku)?
    • Pracuje w Biurze Karier wrocławskiej szkoły wyższej. Ogłosili już konkursy na składanie wniosków na 2.5 "Promocja przedsiębiorczości" Oczywiście moja "władza" prze, by pisac wniosek. Przeczytałam wytyczne, dokumentacje konkursową i włosy stoją mi dęba do tej pory. To chyba trudne działanie. Niby ok: znajdujesz absolwentów, szkolisz ich, oni zakładają fimre, a potem dajesz im dotacje. Ale jest mnóstwo jak dla mnie problemów. W projekcie "kluczową rolę bedzie grał doradca zawodowy" ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się