Dodaj do ulubionych

Dotacja na start

19.12.14, 14:38
Jestem osobą pracującą i szukam dotacji na założenie działalności w województwie Świętokrzyskim. Potrzebuje około 35 tys zł na wyposażenie lokalu w podstawy sprzęt i jego adaptację.

Pozdrawiam Zofia Huk
Obserwuj wątek
    • anna.cierlik Re: Dotacja na start 22.12.14, 09:31
      Kto w woj. Świętokrzyskim może pomóc w pozyskaniu dotacji na działalność?
      • hubertus_zamoscicus Re: Dotacja na start 14.01.15, 22:25
        Zajmuję się dotacjami m.in w świętokrzyskim.
        Proszę o informacje na e-mail:
        hubert_siemienczuk@poczta.onet.pl
        lub telefon: 697-277-233

Pozdrawiam
        Hubert Siemieńczuk
    • marta_tokarczyk Re: Dotacja na start 17.02.15, 16:14
      A proszę bardzo - mam coś idealnie dla Ciebie - 40 tys. zł na założenie firmy w woj. świętokrzyskim
      Dofinansowanie unijne dla osób bezrobotnych, jak i pracujących, chcących założyć firmę w powiatach: kieleckim, opatowskim, ostrowieckim i sandomierskim, z wyłączeniem miast: Kielce i Ostrowiec Św.
      Tutaj masz szczegóły: dotuj.info/40-tys-zl-dotacji-na-zalozenie-firmy-w-woj-swietokrzyskim/
      Termin składania wniosków do 2 kwietnia 2015 r.
    • ponklo Re: Dotacja na start 24.02.16, 22:24
      By ruszyć z jak największym tupetem, mądrą decyzją jest wykonać audyt wzorniczy. O jego zaletach i zastosowaniach można poczytać na stronie www.creativecraft.pl/audyt-wzorniczy/audyt-wzorniczy-audyty-wzornicze.php
    • goldenteam.slask Re: Dotacja na start 11.05.16, 17:28
      Crowdfunding jest legalnym i alternatywnym źródłem pozyskiwania środków finansowych na przedsięwzięcia biznesowe, programy innowacyjne, wynalazki, fundacje, stowarzyszenia, cele charytatywne oraz prywatne przedsięwzięcia (cele i marzenia) włącznie z zakupem dóbr luksusowych.

Firma Crowdfunding International działa pod nadzorem Komisji Nadzoru Finansowego, w Polsce została uchwalona przez Prezydenta Komorowskiego w kwietniu 2014 roku.

# Jesteś Mamą tak jak ja i chciałabyś połączyć pracę zdalną z opiekowaniem się swoim dzieckiem?
      # Marzysz o swoim mieszkaniu, samochodzie?
      # Chciałbyś założyć własną działalność, ale nie posiadasz środków na start?
      # Może chciałbyś spłacić kredyt hipoteczny o kilkanaście lat wcześniej?
      # Szukasz środków na innowacyjny projekt?
      # Potrzebujesz środków na leczenie bądź rehabilitację?
      # Praca w domu to coś do czego dążysz?

Projekt Crowdfunding International różni się od innych Crowdfundingów możliwością wydawania środków w trakcie ich zbierania. Nie musisz czekać, aż nazbierasz całą kwotę, możesz po drodze wypłacić częściowe darowizny .

Żeby cały program prężnie działał, od każdego użytkownika jest wymagana wpłata na projekt, który możesz sam wybrać.
      Inwestycja jaką ponosisz dołączając do programu crowdfundingowego wielokrotnie Ci się zwróci, co zresztą zobaczysz na filmie.

www.youtube.com/watch?v=UjQt3MqE8xo

Zapraszam do współpracy.

Pytania proszę kierować na adres e-mail:

bop.kontakt@gmail.com
      sylwiateam@gmail.com
    • 1lena_ewa1 Re: Dotacja na start 26.04.18, 09:27
      Ja jestem z Dolnośląskiego i korzystałam z firmy ze Śląska - z Zabrza, AGM Konsulting. www.agm-konsulting.pl/. Pomogła mi bardzo. Zapoznaj się - pierwsze konsultacyjne mają gratis :)
    • isha88 Re: Dotacja na start 17.01.19, 09:52
      Dzień dobry,
      teraz zaczynają się nabory wniosków na rozpoczęcie działalności gospodarczej. Można uzyskać wsparcie pomostowe. Mi pomogła firma Bona Fides - super kontakt, działają zdalnie - wszystko dokładnie tłumaczą. Udało mi się założyć firmę i dostać pomostówkę, co ułatwiło mi płatności ZUS i podatków.

Tu jest och strona bonafides-krosno.pl
    • bizplanner Re: Dotacja na start 21.05.19, 01:47
      Lokalne Grupy Działania
    • avantilol Re: Dotacja na start 05.07.19, 21:48
      Operatorami tych dotacji z UE, są prywatne firmy które zajmują się rozdysponowywaniem środków. Ale często warunki na jakich przyznają pieniądze są olbrzymie , łącznie z Wekslem Inblanco !
    • bizplanner Re: Dotacja na start 24.08.19, 19:39
      Jasem zapraszam do zadawania pytań
    • bizplanner Re: Dotacja na start 09.11.19, 20:34
      zapraszam
    • bizplanner Re: Dotacja na start 28.11.19, 01:34
      lokalne grupy działania lub niskooprocentowane pożyczki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka