blox

(7 wyników)
  • Nastolatki mają wiele problemów w życiu (mówi to zazdrosny 22letni dziadek). Jednym z nich jest szkoła. A w szkole na biedne dzieciaczki czyhają zdradzieckie... LEKTURY! Dlatego ogłaszam akcję. Pomóżmy nastolatkom w potrzebie. Przełóżmy lektury szkolne (mogą też być inne książki, możecie też, mając na uwadze zabieganie nastolatków, przekładać filmy i seriale) na język nastolatków, używając alfabetu nastolatków, czyli [b]EMOTIKONÓW[/b]! Emoty czerpcie skąd chcecie, ja polecam emoty.blo...
  • onanizm.pl To jest forum zupełnie serio, na którym pobożni młodzi ludzie dopingują się wzajem do życia w czystości... i w rezultacie bez przerwy dyskutują o seksie. Istna perwersja. Nigdy czegoś takiego nie widziałam. Najlepszy jest dział Kalendarze - uczestnicy zaznaczają na bieżąco, w które dni się masturbowali. I sprawdzają sobie nawzajem kalendarze, komentując co bardziej spektakularne "upadki". Najlepsze jest to, że wygoda internetowego kalendarza pozwala co wrażliwszym sumien...
  • Macie jakieś blogi które często czytacie? Swoje ulubione? Czyjeś ulubione? Dziwne, ciekawe, te których nie cierpicie, ale innym polecicie, żeby dzień obrzydzić? :)
  • youtube.com/watch?v=3dJ_rBUhJHk Najpierw jest o robieniu siku, później kupy. Dla mnie bomba. :-D → → → → → → → → → → Odkryjmy Białoruś! odkryjmybialorus.blox.pl
  • Kolejna poludniowoamerykanska superprodukcja, tym razem na blogu w portalu gazeta.pl - !!! wpoprzednimodcinku.blox.pl/html W rolach glownych: Rosa Inez - dziewica nieslychanej zacnosci. Maria Dolores - j.w. Jesus Alfonso - przystojny mlodzieniec z sasiedztwa. m'sieur de Canard'ski - tajemniczy prezydent odleglej republiki. Poniewaz to jest blog, prosze czytac od konca. :)
  • Myślałam już, że głośny niegdyś wątek o dziecku i robakach jest szczytem tego, co potrafią stworzyć internauci na forum. Myliłam się. Oto forum wszech czasów: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=30397 Przeczytajcie ze 3 pierwsze z brzegu wątki... zaręczam wam, że zaczniecie się zastanawiać, czy to forum wam się nie śni... → → → → → → → → → → Odkryjmy Białoruś! odkryjmybialorus.blox.pl
  • Ja podaję swój :D www.herbata.mylog.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się