blox

(12 wyniki)
  • Witam! Otóż Dzień Matki coraz bliżej, a ja nie mam pomysłu na prezent. Chcę żeby był orginalny, więc pomyślałam, że oprócz żywego kwiatka fajnie byłoby wyszyć jakiś obraz/ obrazek. I tu pojawia się problem- brak pomysłów. Dodam jeszcze, że moja mama jest krawcową, lubi gotować i piec ciasta. Proszę o pomoc. Gorąco pozdrawiam- Ilona.
  • Mam pytanie czy ktoś z was mógłby mi doradzić na jakiej stronie najlepiej założyć blooga???
  • hej mogłybyście mi polecić sklep z kanwą w Warszawie gdzie mogłabym kupić kanwę kolorową interesuję mnie szczególnie Praga lub Centrum/ Śródmieście, ale w sumie każda lokalizacja. szczególnie poszukuję kanwy żółtej, zielonej i czerwonej, choć inne kolory też mile widziane:) dzięki
  • czy wiecie moze jak sie robi taki ocieplacz? proszę o wszelkie rady i pomysły dziękuję
  • Szukam takiego biscornu . blackbirddesigns.blogspot.com/2010/04/summer-house-pincushion.html Bardzo prosze o pomoc.Innym wzorami tej firmy tez nie pogardze:) Z gory dziekuje. damar5@interia.pl
  • 3 lata temu jak dowiedziałam się, że jadę do Stanów, tu na tym forum obiecywałam, że pokażę Wam jak wyglądają amerykańskie sklepy robótkowe. Wczoraj zamieściłam na moim blogu trochę zdjęć z jednego z nich - Hobby Lobby. Za jakiś czas, pewnie za tydzień, pokażę kolejne sklepy - JoAnn i Michaelsa. pieguchowo.blox.pl/2011/02/Hobby-Lobby.html
  • witam -szukam schematów do tych obrazków haftymalgosi.blox.pl/html/1310721,262146,21.html?313636 z góry dziękuję!!! :)
  • serdecznie proszę Was o pomoc, kiedyś koleżanka edysia79 zamieściła własnoręcznie opracowany przelicznik mulin DMC na Ariadnę , ale niestety niemożna go już pobrać :( Czy może któraś z Was posiada jakąś w miarę zbliżoną wersję zamiennika tych mulin? Z góry serdecznie dziękuję za pomoc i pozdrawiam . Weronika
  • Zapraszam na blogirobotkowe.blox.pl/ Proponuję stworzenie "linkowni" do naszych blogów robótkowych. Pozdrawiam
  • Siemacie! Mam prośbę czy mogli byście mi udzielić podstawowych informacji na temat haftu krzyżowego? Kompletnie się tym nigdy nie interesowałem, a teraz mnie to zaciekawiło :) Jeżeli nie znajdziecie czasu to prosiłbym przynajmniej o strony na których można się coś dowiedzieć jak się haftuje :) Pozdrawiam
  • dziekan uczelni z którą jestem zaprzyjaźniona odchodzi na emeryturę, pracownicy chcą dać mu na pamiątkę jego portret z kotkami, bo jest miłośnikiem kotów. No i ja mam ten obrazek wyszyć. Dostanę zdjęcie tego Pana, mam je połączyć z kotkami, to jeszcze chyba jestem wstanie zrobić, ale co dalej???? nie potrafię tego rozrysować na krzyżyki. Jedyny ratunek w Was dziewczyny. Czy jak już będę miała wszystko to mogę liczyć na Waszą pomoc
  • czy ktoras ma jakies wzory do haftu z aniołkami????? bardzo poszukuje!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się