blox

(4 wyniki)
  • Juz od dawna nad tym myślałam i chce założyć sobie bloga. :) I tu pytanko do Tych co posiadają takowe coś -gdzie założyc bloga??Jakie plusy jakie minusy??Prosze o obszerne odpowiedzi :)
  • Poratujcie dziewczyny... Siedzę w pracy, ostatni dzień nie ma głównej księgowej i razem z dziewczynami korzystamy z ostatnich chwil luzu:) Z tym, że już mi się nudzi... Pracować mi się nie chce :( Rzućcie jakimiś linkami z ciekawymi artykułami, blogami itd. Może inne dziewczyny nudzące się też skorzystają :D Ja uwielbiam tego bloga: rozmawiamy.blox.pl/html no i Pudelka (do śniadania) www.pudelek.pl
  • szukam przepisu<sprawdzonego>na ciastka amerykanskie czy jakos tak sie nazywaja.Takie podbne jak pieguski.Zna ktos jakis taki przepis :P
  • My już w niedzielę mamy urodziny więc czeka nas impreza a że rodzinę mamy spora i roczku nie robiliśmy w tym roku trza coś zorganizować. Tort chyba tym razem zamówię w cukierni bo ja nie mam siły robić (dzieciaki jeszcze kaszlą mam nadzieję, że do niedzieli będzie OK, teściowa chora więc nie ma kto mi nawet z dziećmi zostać żebym wyszła do sklepu a z dziećmi tez nie mogę no i jutro/piątek mam w planie robienie truskawek). No ale z dwa ciasta muszę zrobić, jedno chyba będzie forumowe 3 B...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się