blox

(3 wyniki)
  • juz 19 miesiecy po porodzie,a moje piersi nadal nie takie jak byly karmilam piersia 13 miesiecy-nie mam rozstepow,ale skora wiotka i takie troche flaczki,jak ubiore stanik normalny-materialuwy-bez usztywnien-to katastrofa-cyce splaszczone-moze powinnam cwiczyc-albo specjalne staniki nosic-kremy-boziu dziewczyny pomozcie-bo mi sie to nie podoba-nie wyglada to az tak tragicznie,ale nie jest tez dla mnie etetyczne prosze o rady#wesolych swiat
  • Revlon?(4)

Ujrzalam delikatne zmarszczki pod oczetami:(, a ze krem z rosa mosqueta juz widac skorze sie znudzil, postanowilam zmienic. Pytanie na co? Tutaj wybor skromny,albo z bardzo gornej polki, albo niskiej sredniej np Nivea. Vichy ma bardzo okrojona oferte, wiec niewielkie pole manewru, tym bardziej, ze skora pod oczyma zle toleruje retinol. Wpadl mi wlasnie w oczy Revlon, szczegolnie seria z wit C mnie sie podoba, Vitamin C Concebtrate4, niestety instytucja probek nie istnieje, wiec py...
  • chcę schudnąc ale powoli bo jak szybko chudnę to zaraz efekt jojo sie pojawia.zaczynam od nie jedzenia kolacji,kupie jakis żel wyszczuplający który pewnie bardziej ujędrni mi skórę niz wyszczupli ale co tam.chcę brac jakies tabletki które przyśpiesza spalanie tkanki tłuszczowej i zachamuja apetyt..poradzcie jakies tabletki do 50 zł.pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się