blox

(4 wyniki)
  • Dziewczyny, ponieważ aktywność lobbystek w sieci jest ogromna, podejrzewam, że poza stronami i blogami "probiuściastymi", macie szereg innych wirtualnych miejsc, które lubicie odwiedzać:) Ja - odkąd odkryłam genialny wynalazek, jakim jest Google Reader;) - mogę w prosty sposób wyłonić listę ulubionych. Mam nadzieję, że kogoś zainspiruję - i zapraszam do wpisywania najciekawszych, Waszym zdaniem, miejsc w sieci. DO ŚMIECHU: aaaby-sprzedac.blogspot.com/ - perełki z serwisów aukcyjnyc...
  • Do założenia wątku natchnął mnie wątek nudziarski ;) Ciekawych stron w sieci nigdy za mało. Jakie są wasze ulubione blogi/ciekawe strony internetowe? Miejsca, gdzie z przyjemnością zaglądacie, lub z niecierpliwością czekacie na kolejną notkę? Wyjątkowo z zabawy wyłączamy strony podlinkowane na górze offtopów, bo to chyba każda lobbystka zna :) Tak naprawdę to wszystko mi jedno z jakiej dziedziny Wasze stronki będą, bo całe życie człowiek uczy się czegoś nowego.
  • Dziewczyny, czy jakaś litościwa dusza podpowie mi, jak/gdzie zrobić galerię z graniczonym dostępem? U mnie dzis tak duszno,ze mozg mi spuchl...
  • Wśród finalistów znalazł się też blog "Bystrym okiem Petroneli". Swoją drogą, czy Petronela nie jest przypadkiem jedną z nas? Bo tak jakoś dziwnie dobrze ostanikowana... :) No i Petronela tymże bystrym okiem wypatrzyła ciekawą zależność, a raczej zadziwiający brak zależności. Mianowicie wśród finalistów znalazły się też blogi, które pod notkami mają po 2, po 5 komentarzy. Czyli tak jakby normalne zainteresowanie blogiem nie było aż tak tłumne, jak wysyłane sms-y... W zasadzie trudno Pe...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się