blox

(9 wyników)
  • Zauważyłyscie, że tomelanka jest podświetlona na czerwono tak jak i galapagos? Wygląda na to że decyzja zapadła:) Gratulacje!!!
  • Czy ktos pisze o tym bloga? Sledze zapiski kreatywnej Ani naszdzien.blox.pl/html Bardzo lubie czytac o przygotowaniach przedslubnych wiec moze ktos jeszcze pisze cos w tym temacie? - ja? wrednygalapagos.blox.pl/html
  • Przyjaciółka wychodzi za Francuza i z racji tego,że większość gości będzie francuskojęzyczna szukają wodzireja mówiącego w tym właśnie języku (okolice Warszawy). Czy ktoś może pomóc?
  • Cześć dziewnczyny, Ja znowu o jesieni:) Potym jak już się do niej przekonałam, (trochę dzięki Wam), stwierdziłam, że jesienią można mieć przepiękne bukiety na ślub. Można dodać jakieś wrzosy, drobne owoce, itp. Poszukuję zdjęć takich wiązanek. Znalazłam dotąd dwa (nieślubne ale można zrobić na ich wzór) fotoforum.gazeta.pl/3,0,1404004,2,2.html fotoforum.gazeta.pl/3,0,1404003,2,1.html Może macie jakieś pomysły? Suknię będę miała pewnie w tym stylu: www.kanaccasbridal.com/shopexd...
  • Tak mnie od jakiegoś czasu zastanawiało, dlaczego ktoś odwołuje imprezę weselną? Co chwila widzę ogłoszenia typu "odstąpię / odsprzedam termin...", i jest ich wcale nie mniej niż tych "poszukuję". Teraz właśnie sama rozważam czy wszystkiego nie odwołać albo nie przełożyć na "kiedy indziej". ehh...
  • Na wiosnę ruszamy z budową Sali Weselnej:))).Jest to spełnienie moich marzeń:).Przez zimę kopiemy sie przez projekty. Drogie forumowiczki, cały czas jestem w sferze komponowania wnętrza. Wiem na pewno, ze chciałabym aby było jasne i nowoczesne i WYJąTKOWE:) Będe wdzięczna za wszelkie fotki , które mnie zainspirują.
  • www.youtube.com/watch?v=wa7GS6j_QdI troche jakies zgrzyty daja po uszach, ale sie nie zrazajcie, mi sie bardzo podoba, znalazlam ja przypadkiem, nie widzialam jej nigdzie wczesniej w zadnym "spisie" piosenek weselnych na podziekowanie. Moze sie komus przyda, wg mnie nie jest typowym wyciskaczem lez, ale moze ja sie nie znam. ech tylko pewnie do mojego wesela tez juz bedzie oklepana :/
  • Pisze watek z mysla o Palmeer. Wszystkie reklamy na tym forum beda kasowane. Jesli chcesz zapytac o opinie dotyczaca tego czym zajmuje sie twoja firma to pytaj, ale nie reklamuj siebie. Personalne ataki na innych uczestnikow forum tez beda usuwane. - ja? wrednygalapagos.blox.pl/html
  • Hejka! Powiedzcie mi, na ile czasu przed ślubem umawiacie się na próbny makijaż, fryzurę??? Bo nie mam pojęcia kiedy się za to zabrać? Jeszcze jedno pytanie: polecacie jakiś salon fryzjerski, kosmetyczny w Krakowie, w tym właśnie celu? Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się