Forum Kuchnia Wegetarianizm
ZMIEŃ
      boczek

boczek

(3 wyniki)
    • cześć, bardzo się ucieszyłem, jak ktoś napisał, że to nie jest forum dla wegetarian, tylko o wegetarianiźmie, więc zakładam osobny wątek dla nie-wegetarian. Nie jedzących mięsa proszę, żeby się tu "nie wpierniczali". Uwielbiam przede wszystkim golonkę i boczek, kiedyś byłem też fanem zrazów wołowych, ale ostatnio po aferze BSE nie jem wołowiny. Stąd moje pytanie - czy wołowina jest już bezpieczna i jakie są najnowsze doniesienia na ten temat?
    • bez was swiat bylby monotonny. dziekuje za uwage i do zobaczenia bardzo szybko. Ide zjesc marchewke owinieta plasterkiem boczku i posmarowana maslem z orzeszkow ziemnych. Czy nie uwazacie ze boczek powinin mi powaznie zaszkodzic i jak temu przeciwdzialac?
    • Milego weekendu! Dziekuje wam za odpowiedzie; widze ze mozemy razem koegzystowac. Marchewunia: ty musisz byc bardzo dobra 'z dziecmi', nie? Doku - juz sam nie wiem jak z tym boczkiem ale chyba dobry, nie? Pan o pseudonimie 'chrzanu_chrzani' troche tam zamieszal... do szybkiego uslyszenia! PS Czy wegetarianstwo ma jakis poglad na harmonie energetyczna czlowieka w naturze i czy ma metody stymulowania tychze innymi metodami niz przy pomocy yoga? Krotko mowiac czy stosujecie jaka...
    Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się