Forum Kultura Książki Książki
ZMIEŃ
      boom

boom

(3 wyniki)
    • Zawędrowałam na blog Anny Fryczkowskiej - autorki, którą bardzo lubię i przeczytałam jej zeszłoroczny tekst "Hobby na r". Mnie też nieraz śmieszą takie pseudorecenzje pewnych siebie, przemądrzałych dziewczyn (bo plaga dotyczy gł. pań), które raczej powinny jeszcze zgłębiać tajniki ortografii, a nie mieszać z błotem często uznanych autorów. Najzabawniejsze jest jednak to, że małolaty traktują to zajęcie jako coś bardzo poważnego, bo chyba serio proponują współpracę... wydawcom! Takie "recenzje...
    • M A R E K K R A J E W S K I --- RULEZ!!!
    • Należę do jednej z najwęższych grup czytelniczych, przeczytałem mianowicie TYLKO JEDNĽ czę�ć Harry'ego Pottera i nie zamierzam sięgać po następne. W ksišżce tej nie ma nic, co mogłoby usprawiedliwić po�więcanie jej czasu. Niemniej lektura jednego tomu wystarczy, aby wła�ciwie ocenić prasowš recenzję "Artemisa Fowla". Krytyka otóż znów załatwia swoje sprawki zamiast czytać ksišżki, o których pisze. W recenzji, która tak mnie zjeżyła, napisano bowiem, że "Artemis" jest plagiatem w stosunku do "...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się