Forum eDziecko eRodzice emama
ZMIEŃ
      boom

boom

(3 wyniki)
    • sluchalam rano na trojce ze wyjatkowo oblegane sa w tym roku filologie wlasnie i z roku na rok jest coraz wieksze zainteresowanie a im bardziej niszowa czy egzotyczna tym bardziej sie biją na filologie szedzka bylo ok 20 osob chetnych na miejsce na dobrych uniwersytetach na filogie rosyjska okolo 15 zaraz zpotem japonistyka i sinologia i inne skandynawskie doradcy zawodowi twierdza ze to wybor bardzo dobry bo czlowiek zaraz po maturze nie bardzo ma jeszcze skrystalizowane plany zaw...
    • Macie takie spostrzeżenia? Jak jest poza Warszawą, czy teatry w innych miastach też mają takie obłożenie? Próbowałam zarezerwować bilety na Madame Butterfly w Teatrze Wielkim w marcu - zapomnij.. na kwiecień "jeszcze jakieś są". Byłam ostatnio kilka razy w różnych teatrach - sale wypełnione niemal do ostatniego miejsca. Chciałam się dostać na Psychosis do Rozmaitości - zapomnij... wszędzie tłumy, ocipieli te ludzie, czy co, po teatrach durś łażom :)
    • www.feminoteka.pl/readarticle.php?article_id=357 Ciekawe czemu jeszcze winna jest obecność ojca , oprócz wydłużania kolejki;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się