Forum Specjalne Publicystyka
ZMIEŃ
      boom

boom

(3 wyniki)
    • Kilkakrotnie powoływałam się już na te dane przy okazji kilku wątków. Przede wszystkim należy podkreślić, że w WB ustawa aborcyjna jest dużo bardziej liberalna niż w Polsce. Kobiety, mając zabezpieczoną taką stabilizację jak w WB oraz powszechny dostęp do środków antykoncepcyjnych oraz "aborcji na życzenie" rodzą dzieci i wychowują je - bo mają zapewnioną dalszą przyszłość. Kolejny punkt, w którym użyłabym argumenty z tego artykułu to ustawa o podwyższeniu wieku emerytalno-rentowym. Bardzo...
    • Około rok temu udrożniono mi tętnicę szyjną, zatkaną w ok.90%. Groziło to śmiercią w niedalekiej przyszłości. Do tego czasu czuję się bardzo dobrze, kostucha została odgoniona. Przynajmniej na jakiś czas. Dobrze więc ,ze jest coraz lepszy dostęp do podobnych - ratujących życie - zabiegów. W niektórych wypadkach decydują minuty, nie można zapisać się na zabieg za kilka miesięcy. A na pokrycie kosztów mojego zabiegu pracowałem ponad 40 lat płacąc składki. Artykuł odebrałem jako zarzut ż...
    • Witamy w roku Mozarta.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się