boom

(4 wyniki)
  • Witam, mam pytanie i proszę o radę odnosnie zakupu wózka, strasznie napaliłam się na wózek MUTSY URBAN RIDER 3 w 1 wielofunkcyjny, gondola+spacerówka+fotelik, jak wiadomo jest on strasznie drogi, wychozi coś koło 3 tys. Ostatnio zobaczyłam gdzieś na stronie dosyć pdoobny wizualnie wozek BABY BOOM CR-V wielofunkcyjny 3 w 1.Jego koszt to coś koło 1400 zł. Potrzebuję porady czy te wózki rzeczywiście są porównywalne i czy MUTSY URBAN RIDER jest rzeczywiście wart swojej ceny i co sądzicie o BABY B...
  • słyszałam ze otwarli nowy komis dziecięcy w Mysłowicach, jestem z innego miasta czy warto tam pojechać mają jakiś ciekawy towar dla dzieciaków?
  • Wiem, że o furby jest sporo wątków, nie pytam o opinie. Jestem ciekawa jak wiele dzieci pragnie dostać furby :) Moja córcia należy do tych dzieci, kupiłam dwa dni temu tego w serduszka w Realu za 220 zł, była wtedy promocja -20% w tej chwili kosztuje coś około 270 zł.
  • Cześć dziewczyny, pilnie mi potrzebna opinia na temat tego chodzika. Muszę kupić małej, a wybór jest wielki. Ktoś ma do sprzedania, chodzik wygląda na wygodny, a jak jest w rzeczywistości, wolałbym dowiedzieć się od innych. Pomożecie? W razie czego, podlinkowuję fotkę dla przypomnienia, jak toto wygląda :) www.allegro.pl/item495985408_chodzik_hustawka_firmy_boom.html Liczę na Waszą pomoc :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się