buga

(5 wyników)
  • oo w gazecie jest zdjęcie statku mojego ojca to ten kuriozalny statek wycieczkowy:) jak ktoś chce go zobaczyć life to zapraszam do ośrodka www.urocza.pl zresztą to faktycznie ładne tereny osobiście wolę nadburzańskie tereny po które leżą w województwie Podlaskim - więcej lasów mniej pól - świetne miejsce a rower
  • Od wtorku do piątku mam wolne. Ponieważ za chwile urlop to nie wiedziałam czy pieniędzy i czasu starczy na te 4 dni przed urlopem. Wiem, że jest Pojezierze Gostynińskie, Mazury, Świętokrzyskie i tereny nad Bugiem. Nie mam już czasu przeszukać google. Poza tym z racji innych wydatków na te 4 dni mam bardzo ograniczony budżet. Jako jedynka wymagam: ciszy i spokoju, pejzaży najchętniej morenowych, pagórkowatych, woda niekoniecznie bo urlop będzie nad wodą. Lubię wędrowąc po malowniczy...
  • Kurpie(4)

Oczywiście Stach Konwa jest postacią legendarną i jako taki nie istniał, co od dawna nie budzi wątpliwości badaczy. Warto byłoby podać to w tekście, ale widzę, żo lepiej powtarzać banialuki.
  • moim zdaniem ten artykuł powinien miec jeszcze konkretnie zawarte informacje które jaskinie moga odwiedzac turysci i powinny byc ich miejsca dokładnie okreslone ale nie jest zły
  • Może potraficie coś ciekawego zaproponować.Ta Warszawa -wszędzie od niej daleko. A blisko - to tak do 200 km. dzięki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się