buga

(4 wyniki)
  • Przypomniałam sobie wlasnie swoja wycieczke nad BUG wiosna zeszlego roku,bylam okolicy Krylowa jak tam bylo pieknie!, rzeka sobie spokojnie plynela a my lezalysmy zkolezanka na brzegu, na trawie super , ekstra . patrzylysmy na drugi brzeg i tam poakzali sie jacys ludzie , w ten sposob tylko zblizylam sie do Ukrainy, tak mnie tu zaciekawiacie tym krajem,ze kto wie czy nie przejde Buga Polecam wycieczki nad Bug jest wspaniale i pozdrow. przesylam wiola byl ktos nad Bugiem ?
  • Źle się dzieje w euroregionie Marek Woliński 06-01-2005 , Po kontroli komisji rewizyjnej w Euroregionie Bug szykują się zmiany w zarządzie tej instytucji. Przewodniczący organizacji Konrad Rękas nie wyklucza rezygnacji Powodem kontroli były sygnały o nieprawidłowościach w pracy sekretariatu i kierownika biura Stowarzyszenia Samorządów Euroregionu Bug. Urząd Marszałkowski, który finansuje w dużej części stowarzyszenie, skarżył się, że jego władze nie rozliczają się z reali...
  • Na Ukrainie rozgrywa się obecnie bardzo ważna walka o przyszłośc tego kraju . Siły związane z prezydentem Kuczmą usiłują wszelkimi siłami utrzymac władzę, nie obawiając się "machlojek" przy konstytucji. Ale jest poważna nadzieja ,że to sie im nie uda ...i w wyborach w pażdzierniku przyszłego (jeszcze! hihi) roku wystartuje Wiktor Juszczenko - prozachodni polityk.
  • "co do Ukraincow i polskiej policji to wedlug mnie to ich "czekanie" na Ukraincow jest wg mnie zenujace, i jak widze ze lapia tylko Ukraincow to mi sie plakac chce. to wedlug mnie takie leczenie polskich kompleksow przez znalezienie sobie kolejnej "ofiary" w lancuszku. przykre" Pozwoliłem sobie załozyc nowy watek w tej sprawie. Zgadzam sie z Toba w zupełności, w głowie mi sie nie mieści, że policja zatrzymuje i kontroluje głównie Ukraińców tylko dlatego , że sa biedniejsi, pr...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się