cary

(4 wyniki)
  • Mam zamiar sobie kupic radio do samochodu LG LAC7750R czy warto ktos moze ma juz u siebie?
  • Poszukuję instrukcji do radiomagnetofonu samochodowego Pansonic CQ-FX420N
  • Hi POd adresem www.cara.de (po niemiecku i angielsku) mozna znalezc mozliwosc zamowienia bardzo pozadnego symulatora akustycznego dla wnetrz mieszkalnych za jedyne 25 eur plus przesylka (rozwiazanie dla ambitnych), albo na dole strony, poprzez klawisz "quick", dojscie do prostego symulatora webowego. Przyjemnego przesuwania kolumn :-) Pozdr. I. P.S. Program wyprobowalem z sukcesem. Wyniki uzyskane kosztem kilkudziesieciu eurosow bija o wiele rzedow wielkosci rozwiazani...
  • Soso, Odzywam sie po dosc dlugim czasie, ale przez ten okres zaznajomilem sie juz troche ze sprzetem i brzmieniem. Powiem tylko, bo nie wiem, czy pisalem wczesniej, ze zdecydowalem sie w koncu na ten kabel Monitor Atmos Air 309 i jest dobrze. Copperhead, jest, oczywiscie jak podejrzewales, konfekcjonowany, ale zmiany kierunku podlaczenia nic mi nie daly. Tzn. nic innego nie uslyszalem... Moze w przyszlosci zmienie na inny, ale na razie ten mi odpowiada. Gneralnie - jestem zadow...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się