ceniony

(4 wyniki)
  • Witajcie Dziewczyny, bardzo źle się dzieje u mnie w pracy. Moje relacje z szefem pogarszały się od jakiegoś czasu, teraz osiągnęły chyba apogeum. Weszliśmy w fazę otwartego konfliktu. Gdyby mógł na pewno by mnie zwolnił. Ale nie za bardzo może bo jego szefowie się nie zgadzają. Robi co może żeby utruć mi życie i zaszkodzić. Nie zważając czasem na to, ze interes firmy przy tym ucierpi. Dodam, że ja nie chcę tego konfliktu. Nie znoszę go, ale dla spokoju mogłabym się pogodzić. Nie...
  • zespol jednego kumpla był w pewnym prgramie muzycznym teraz, wiecie te nowe typu "IDOL", i ich przyjeli. i teraz chyba jeszcze raz trzeba bedzie zeby do polfinalu, potem dopiero te smsowania czy cos. Dziwnie slabo wypadli jak na nich bedac w tv i roznie moze byc z tym dalszym uczestnictwem:D... zaden rozkl.mi nie przychodzi do glowy, celtycki mi za dugi na takie cos hehe, wiec tyle:): Czy przejdą dalej - do półfinalu: Q mieczy + 10 mieczy(5buław+7buław) + 4 monet(2 miecze) wydaje mi sie...
  • Rozłożyłam karty na mężczyznę zadając powyższe pytanie. Stosowałam karty proste i odwrócone (-). Rozkład: 1. [b]Gdzie spotkam tego mężczyznę - As Kielichów[/b] Miejsce to zawsze największy problem. W większości źródeł spotkałam się z interpretacją, że jest to uroczysta impreza o charakterze rodzinnym. Zupełnie mnie to nie przekonuje bo po pierwsze nie bywam na takich imprezach (chyba, że muszę), po drugie kogo miałabym tam spotkać, jak nie wujka, brata, dziadka, ojca itp. Bez ...
  • Tzn. z jaką będzie szczęśliwy. Kolega jest sam, po przejściach. Jeszcze nigdy nie robiłam tego rozkładu dla mężczyzny więc to chrzest bojowy. Wydawało się proste, ale jednak ciągle musiałam sobie przypominać, że to facet. Karty proste i odwrócone. Oczywiście rozkład Lukrusi! Ale już na wstępie powiem, że niektóre karty mnie powaliły. Pomijam te, które były w moim rozkładzie (to przypadek), ale karta 3 i 8 to dla mnie zagadka. 1. [b]Gdzie spotka tę kobietę - As Kielichów[/b] To...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się