Forum Zdrowie Psychologia Psychologia
ZMIEŃ
      ceniony

ceniony

(8 wyników)
    • Jakie cechy cenicie w innych? I przeciwnie, których wad najbardziej nie znosicie u innych?
    • Jestem ciekawa przede wszystkim Waszych opinii Panowie, na ten temat.
    • Najpierw chciałam powiedzieć, że wywołałaś na mojej twarzy cichy uśmiech. Nie cenię Cossy, bo niewiele wnosi swoimi postami. Cossa ma mi pewnie za złe, że onegdaj napisałam, że jest posty są rozwodnione. Bo są. Cossa mówi w próżnię, sobie a muzom. IMO. Cossa nie ceni mnie - zwisa mi to :) Cossa nie jest intelektualistką, a przyznaję, że intelekt cenię wysoko. Cossa, do cholery, to forum (vide: góra strony) nie ma ostatecznie szyldu PRALNIA! Boli mnie uwaga iwana_w, bo go ...
    • kontaktu z każdym, kto ładuje swoją - he he - tzw. osobowość - każdemu w oczy i gdzie się tylko da - czy się chce czy nie chce? ano, bo nie mam czasu na uparte domaganie się szacunku dla własnego lenistwa umysłu oraz słabości bez cienia prób pokonania jej oraz maniakalne potrzeby wycierania swoich kompleksów o innych słońca bez końca i trwania przy swoim :) - szczególnie Cossie, Malwinie, Oleńce, Komandosowi, Aretce, Jarowi, Maice, Fanowi, Ajwkowi, Aiszce, Dżemiksowi, Qw5 i Ryb...
    • Żaden psycholog, ani najlepszy nawet przyjaciel/przyjaciółka nie obnaży tak, jak to FORUM wszelkich niedociągnięć i czyhających na zakochane pary niebiezpieczeństw. Nim, więc się zwiążecie ostatecznie drogie Panie i Panowie, dla własnego dobra przyprowadźcie z sobą swoją druga połowę i usiądźcie przed komputerem, a szanowne forum podda Was dogłębnej analizie. Ci, którzy wyjdą obronną ręką wzbudzając najmniej wątpliwości w forumowiczach będą mogli odetchnąć radośnie, że za miesiąc...
    • Czy są jakieś sposoby (rozstanie nie wchodzi w grę), aby nauczyć faceta, żeby nie był egoistą w łóżku? Kiedyś był wspaniały, w czasach kiedy mnie zdobywał. Ja jestem namiętna. Wyszło jednak na to, że według niego tylko ja jestem od tego, żeby dawać mu przyjemność. On tylko leży i nic nie robi, albo od razu przechodzi do konkretu (że tak to nazwę). Gdy próbowałam o tym rozmawiać, tłumaczył się zmęczeniem i tym, że ma na głowie dużo problemów. Panowie, pomóżcie - zwracam się o rad...
    • podczas rozmowy z moja "świeżą drugą połową" dowiedzialam sie, ze u kobiet najbardziej ceni inteligencje i niezaleznosc... i oto ja, osoba dotychczas uwazana i uwazajaca sie za kobiete inteligentna i niezalezna, zaczelam sie zastanawiac czy mam wystarczajaco tej inteligencji i niezaleznosci... to ciagle zastanawianie sie i udowadnianie,ze jest bystra i samodzielna, jest dosc meczace...
    • "Cierpliwość, dobroć, miłość, uczynność, radość, szczęście, mądrość i zrozumienie to cechy, które nie starzeją się nigdy. Fizyczna i umysłową młodość zachowa ten, kto je stale rozwija i realizuje w życiu" Potęga podświadomości - Joseph Murphy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się