chodnik

(5 wyników)
  • Mam pytanie!! kto byl taki pomyslowy i wymusil na administratorze postawienie tych slupkow przy Grabsztyny 2 ? Od kilku miesiecy zauwarzylam jakiegos dziwnego sasiada, ktory chodzi i oglada rynny, samochody, chodzi i wszystko sprawdza, krzyczy za mieszkancami, stoi przy ochroniarzach i cos gledzi. Powiem szczerze, ze jest to dla mnie bardzo dziwne. Mieszkam tu 2 lata i nie widzialam tak dziwnie zachowujacego sie osobnika. zastanawia mnie fakt, ze nikt nas nie zapytal o pozwolen...
  • Wg mnie szpecą okolice + wydane pieniądze w błoto, chodzi o te ustawione przy osiedlowym sklepie. Co do argumentu: bo ludzie stawiają tam auta -> przecież i tak od września będzie u nas strefa zamieszkania!
  • Witam wszystkich serdecznie :) Mieszkam tutaj od bardzo niedawna i jeszcze nie wszystkie "tajemne przejścia" ;) tutaj znam. Zauważyłam ostatnio [odśnieżając balkon :/] taką furtkę przy tej drugiej budce i drugim szlabanie [na końcu osiedla]. Czy można przez nią dostać się do następnego przystanku w kierunku W-wy? Może byłoby bliżej niż do przystanku PAŁAC, gdzie trzeba przechodzić "na dziko", albo krąąążyć... Wiem, mogłabym sama się przejść, ale są takie mrozy teraz, że jeśli kt...
  • Przesyłam fotki z drogi do naszego Osiedla, bez komentarza. szepiet.fotosik.pl/albumy/554185.html#e
  • Do właściciela pojazdu Renault Clio nr rej. WU 46176 !!! Wlaściciel tego pojazdu blokuje od wczoraj tj. 6.06 2007 wywóz kontenera na gabaryty stojącego przy Grabsztyny 1. Jeśli dziś tj. 07.12.2007 do godziny 12.00 Pojazd nie zostanie usunięty, Administrator wzywa Policje i odpowiednie służby by odstawiły blokujący pojazd na koszt właściciela. Przez ta niefrasobliwość nie można zabrać kontenera na śmieci, a firma TRansformers obciąży nas kosztami. Administrator RJ

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się