Forum Zdrowie Choroby tarczycy i hashimoto
ZMIEŃ
      chora tarczyca

chora tarczyca

(3 wyniki)
    • Witam wszystkich Jestem w trakcie, ustalania moze bardziej diagnozowania niedoczynnosci tarczycy. Mieszkam w UK od 5 lat, jakies 2 nawet ponad 2 lata temu zaczely wystepowac u mnie rozne objawy, jak przybieranie na wadze, wypadanie wlosow, i bardzo duza ospalosc , trudnosci z nabieraniem powietrza oraz potwarne bole glowy, szczegolnie wieczorami. Poprosilam wtedy lekarza o zrobienie badan pod katem tarczycy, wszytsko wyszlo w normie, okazalo sie jednak , ze mam braki wit D i wapnia, dost...
    • Dziewczyny czy zauważałyście u siebie jakiś problemy z inteligencją? Powiem wam że u mnie pierwsze obajwy choroby tarczycy pojawiły się ok 7 lat temu, dziś mam już wszystkie możliwe symptomy choroby, ale nie leczę się. Lekarz mi powiedział że jest prawie pewny że to niedoczynność(na 100% powie mi po badaniach). Najgorsze jest to ze zauważyłam w ostatnich 2,3 latach że cos dziwnego dzieje się z moją inteligencją. ostatnio wróciłam na studia i czuję się tam strasznie. NIe mogę się nauczyć...
    • Witam, prowadzę badania do pracy magisterskiej nad jakością życia kobiet z chorobami tarczycy w wieku 20-30 lat. Badanie trwa około 20 minut, jest to zestaw ankiet, które mogę przesłać w wersji elektronicznej do wypełnienia i ponownego odesłania ich do mnie. Jeśli któraś z Pań byłaby zainteresowana wzięciem udziału w badaniu, to będę bardzo wdzięczna. Podaję mój adres mailowy irma152@op.pl Badanie jest anonimowe, prowadzone w ramach szerszego projektu poprawy warunków leczenia...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się