choroba

(5 wyników)
  • Setki psów zachorowały już w Warszawie na babeszjozę. Wielu z nich nie udało się uratować, bo właściciele za późno zgłosili się po pomoc do weterynarzy. serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34309,2404574.html
  • wczoraj wieczorem zauważyłam, gdy nasza sunia popuściła, krew w moczu, takie plamki zbite. Nigdy suki nie miałam, mąż twierdzi, ze jakby miała cieczke to by lata do psów by "im dać", ogólnie sunia jak zawsze wesoła ma apetyt, nie wiem czy to cieczka taka pierwsza(młoda roku nie ma) czy mam sie martwic i należałoby iść do weterynarza.. ? z góry dziękuje za odpowiedzi
  • czy wykastrowanie kocurka spowoduje, że przestanie on ' znaczyć teren' w mieszkaniu w którym mieszka ? ? I jakie są jeszcze inne konsekwencje takiego zabiegu ? Pozdrawiam. V.
  • może krótka ankietka? wiadome że chodzi o vetów uznanych przez Was za dobrych. vetka przy ONZ w Wawie życzy sobie (wszystko dla psa): 30 zeta za wizyte z receptami 25 zeta za szczepienie przeciw wściekliźnie 40 - 60 za szczepienie przeciw wirusom 6 zeta za tabletke odrobaczającą na 10 kg. psa nie wiem czy jest dobra. to tanio czy drogo? może ktoś zna dobrego i niedrogiego veta w okolicy ronda ONZ? to dla mnie ważne info. Delta jest bardzo ważna i zrobie wszystko...ale jeśli ...
  • Jestem wielka milosniczka szczurko. Sa tak malenkie i tak inteligetne. Moj problem jest taki ze juz dwa zmoich szczurkow ktore mialam wyrosly guzy jeden pszeszedl operacje, ktora przeszla znakomicie, ale niestety z narkozy sie juz nie wybudzil!!! Drugi szczurek, ktorego mam teraz ma juz trzy gozy i niewiem co robic boje sie ja operowac, bo tak bardzo ja kofusiam!!! Stosowalam juz wszystkie zeczy ktore znam: przykladalam jej ziolka, dawalam tabletki, niewiem co mam robic jestem zdesp...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się