Forum Zwierzęta Psy rasowe
ZMIEŃ
      choroba

choroba

(6 wyników)
    • witajcie, mam problem z moim psiakiem, wlasnie sie dowiedzialam, ze ma chore nerki nie wiem czy sie smiac czy plakac ale jest to jego wada genetyczna w chwili obecnej jest pod opieka lekarza, czekamy co bedzie dalej... prosze, jesli ktos z Was spotkal sie z ta chorba to napiszczie mi jak sobie z tym poradziliscie, czy mozna psiaka z tego wyciagnac, jak wyglada leczenie? prosze odpiszcie, sprawa pilna! moj psiak ma dopiero 1,5 roku!!!
    • Od niedawna mam suczkę rasy west,niestety ma ropne uplawy.Byłam z nią u weterynarza dał jej antybiotyk, ale niestety nic nie pomógł. Co robic,prosze pomóżcie?
    • Witam Postanowiłem napisać ku przestrodze. W tym roku kupiłem psa rasy mastif tybetański z hodowli Szymona Kowalczyka Hao Xing mieszczącej się w Bukowie koło Wrocławia. Psa wybrałem pisząc na adres zamieszczony na stronie tej hodowli mastiftybetanski.net i po okazanych mi zdjęciach. Pies jest z zestawienia RAKIJA z Bartoszowej Zagrody i Ch.Pl Himalaya's AMDO BOTA MAHATMA. Chciałbym przestrzec i jednocześnie uprzedzić, że w związku z tym, że mój pies jest już od ponad miesiąca l...
    • Witam wczoraj zostałam właścicielką buldoga francuskiego ma 7 tygodni.Jeżeli ktoś z Was też posiada buldoga to proszę o porady w sprawie jego wychowywania i różnych innych rzeczy ponieważ jest to mój pierwszy pies. pozdrawiam Justyna
    • U cocker spaniela, da się wyleczyć?
    • Witam, Jakiś czas temu osoba z mojej rodziny kupiła szczeniaka Gordon Setera - z dobrej, znanej (podobno) hodowli, wyglądało na to że wszystko jest ok. W kilka tygodni później piesek zaczął chorować - w końcu okazało się że ma padaczkę. Następnie zaczął mieć problemy z nerkami - okazało się że podobno ma, jak się wyraził weterynarz "nerki w stanie szczątkowym". Mimo długiego leczenia piesek zdechł kilka dni temu, niedługo po transfuzji krwi. (miał ok. 6 miesięcy) Wszyscy są zro...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się