cie

(6 wyników)
  • zauwazylem ze polowa uczestnikow for robi sonie jaja z ludzi ktorzy chca sie troche dowiedziec o danym temacie.ludzie badzmy dorosli i pomagajmy sobie bo zachowujemy sie czasami jak gowniaze.nie ma co sie dziwic ze my sami o sobie mamy za granica zle zdanie skoro na takich forach potrafimy sobie dogryz-zgroza.jestem polakiem ale jak widze takich, co wszysko wiedza najlepiej, to mnie zalewa
  • Mam pytanie do doświadczonych forumowiczów - jak to jest z tym urzedem imigracyjnym? Faktycznie tak ostro scigają? Reaguja na donosy i anonimy? Bo slyszalem ze ktos napisal do nich podajac adres i to im wystarczylo aby sie tam pojawic. Moze ktos cos napisac na te tematy czy to po prostu mity?
  • Czy pracowac tutaj za 1200 czy do USA na budowy na nielegalu czy tez Anglia jako legalny pakowacz lub cos w tym stylu?
  • A może komuś wizę ? Albo wpadnijcie bez niej... A co to jest Ameryka, żeby ludziom dawać wizy ? Drugi Związek Radziecki ???
  • czy opłaca się brać kredyt na work and travel? jakie biura oferuja kredyt?
  • Praca jak kazda inna i szansa na szybkie zarobienie kasy. Chetnie pomoge dziewczynom zainteresowanym przyjazdem do USA do pracy w tym charakterze.
Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Wersja mobilna