Forum Zwierzęta Psy rasowe
ZMIEŃ
      collie

collie

(5 wyników)
    • Oddam w dobre ręce dorosłego psa Owczarka Szkockiego Collie. Pies ma bardzo przyjazne usposobienie, uwielbia głaskanie. I mam wrażenie że chętnie by pojeździł samochodem :) Nie biega za rowerem, człowiekiem czy samochodem, grzecznie siedzi. A na widok znajomego cieszy się niesamowicie. Mieszkamy w okolicach Lipska (60 km. od Radomia) woj. mazowieckie. Proszę o kontakt osoby zainteresowane anag1@o2.pl lub GG 7953349 fotoforum.gazeta.pl/5,2,ankagoz.html ale.gratka.pl/ogloszeni...
    • mam pytanie.czy obczarek szkocki Collie nadaje sie jako pies obronny?mam samca 2-letniego i obawaim sie ze jezeli np.na spacerze ktos mnie zaatakuje albo to on ucieknie gdzie pieprz rośnie.co o tym myslicie?a jak jest z wlamywaczami? bedzie bronil domu czy od razu da klucze i pokaze gdzie jest wejscie od piwnicy?
    • No wlasnie.ktory piesek jest waszym zdaniem lepszy i dlaczego?ktorego wybrac?
    • Witam. Czy ktoś z was ma może doświadczenie z owczarkiem szkockim? Chcemy kupić szczeniaczka, ale zastanawiamy się, czy pasuje do naszych warunków (dwa pokoje w bloku, kot, spodziewany dzidziuś). Czy to hałaśliwa rasa? Jak znosi "konkurencję" w postaci dziecka? Czy może mieć myśliwskie zapędy wobec kota?
    • Hej wam wszystkim Szukam rasy kolorowej jak marmur, sredniej wielkosci i najlepiej ze sredniej badz tez i krotkawej sersci, rasy psa, ktory jest zywy posluszny szybko sie uczy i nie mam pojecia jak sie nazywa:( tyle wiem na jego temat. Jest na prawde sredniej wielkosci , tak do kolan mysle. Widzialam takiego psa kilka razy, wygladaly jak collie ale byly o polowe mniejsze i wlos mialy krotszy. Przedewszystkim mega niebieskie badz tez i dwukolorowe oczeta. Co to za rasa??
    Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się