Forum Kultura Książki Książki
ZMIEŃ
      cuda

cuda

(5 wyników)
    • Człowieki kochane :) Jakim cudem "50 twarzy Graya" stało się takim bestselerem? 20 milonów kobitek zachwyciło się książką... Dlaczego ? Jakim cudem ? Czyżby autorka wytropiła ukryte pragnienia kobiet? Ale aż taka intuicja? Jestem pod wrażeniem. Nie, nie samej książki, ale sukcesu wydawniczego. Chociaż go nie rozumiem :)
    • Dyskusja Libery z Pilchem? Ojezu, doprawdy lepiej moknac w deszczu...
    • Dzisiaj namierzyłam w internecie : Firma Księgarska Jacek Olesiejuk wyłącznym dystrybutorem nowej książki Joanny Chmielewskiej „Porwanie”, to nowa książka Joanny Chmielewskiej, która nakładem wydawnictwa Klin 19 października ukaże się na rynku księgarskim. Firma Księgarska Jacek Olesiejuk została jej wyłącznym dystrybutorem. W sielską atmosferę popołudniowego brydża wdziera się umundurowana jednostka policyjna, szukając ofiary kolejnego porwania. I dom pisarki Joanny ...
    • Wiele osób uważa tą książkę za jakiś cud literacki. Zastanawiam sie co ona ma w sobie, że ma aż tylu zwolenników? Może jak czytałam to coś przeoczyłam? Może ktoś mi powie, co jego urzekło w tej książce?
    • z nieznanych mi przyczyn teraz zapomniany

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się