cuda

(8 wyników)
  • Miód i orzeszki :) I jak miło nie mieć przed oczami ufarbowanych na jasny blond mdłych aktorek, których w polskich serialach dostatek :0
  • W dzisiejszym odcinku Marta wychodzi na imprezę z pracy zabierając ze sobą fioletową torbę na ramię. W kolejnej scenie jej mąż jest sam w domu, ktoś puka do drzwi, idzie do korytarza a po prawej stronie na wieszaku wisi... fioletowa torba Marty. LOL. W kolejnej scenie jak jest uderzony przez sąsiada torebka już znika i nie ma jej na korytarzu. Marta w końcu wraca z imprezy z torebką fioletową na ramieniu. Cuda!! I to wszystko w jednym krótkim odcinku. Kto chce to zobaczyć - w sob...
  • Bawi mnie setnie wątek Hanki-najpierw wyjeżdża sobie w ciągu roku szkolnego, z mężusiem na nie wiadomo ile do Kanady, teraz wraca do pracy jakby nigdy nic i oczywiście nikt nie ma o to pretensji...Ze już nie wspomnę o idiotycznym pomyśle z wyprowadzką do Warszawy- zostawieniu rodziców samych, wyrwaniu dzieci ze znanego im środowiska..itd..itd i oczywiście też nikt nie ma pretensji. A już najbadziej rozwaliła mnie sytuacja gdzie zostawiła dzieci na wiele miesiecy pod opieką starych dziadków i ...
  • .....ogladaja dokladnie w tym samym czasie TVN i jakims cudem u niej leci You can dance a u niego Fakty?????? hmmm pewnie u zmudy lecialo w tym czasie Dzien dobry tvn a u damieckiego milonerzy....
  • Basia idzie do sklepu, kupuje kawałek sera i salcesonu. - 17,50 - mówi ekspedientka Kwaśniakowa. :)))) no chyba że źle usłyszałam. za dwie rzeczy tyle zapłacić?
  • mniam :)
  • Mała wpadka w filmie. W poniedziałkowym odcinku jak Wojtek dostał od Filarskiego w oko to było powiedziane, że siniak będzie widoczny na ślubie, który będzie za 2 dni. We wczorajszym odcinku był ślub, a po siniaku ani śladu :D
  • Jakim cudem pijany dziad zobaczył jak Alicja potrąciła sarnę? Przeciez najpierw o mało co potraciła dziada, potem pruła pnad setkę, Hanka chyba ze 2 razy zwróciła jej uwagę, że za szybko jedzie, gadały, gadały i Alicja w coś walnęla.Co Alicja gadała do Hanki? Że ciemno i wyboje. Jakim cudem dziad zobaczył ten wypadek, jakim cudem dolazł do Petera ? Cuda w Grabinie, Cuda!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się