cuda

(3 wyniki)
  • Ach, wspaniale jest być teraz fanem U2 ! :D Dziś specjalnie wstałem o piątej rano, żeby jak najszybciej obejrzeć sobie wreszcie polską edycję tej książki, i jestem absolutnie zachwycony. Coś pięknego. Wspaniałe zdjęcia, ale także, wbrew pozorom, cała masa informacji i wywiadów ( co dokładnie Bono powiedział w ONZ ? Jak brzmiał pierwszy tytuł Love Is Blindness ? Co Willie Williams sądzi o koncercie U2 w Warszawie ? którą piosenkę U2 najwyżej ceni Paul McGuinness ? ), po prostu ofic...
  • przypadkowo w necie znalazłem takie wydawnictwo - sygnowane kolejnymi miesiącami. Każda płyta to ok 75 minut znakomitej muzyki - kompletnie mi nieznanej. Ale może tylko mnie. Więc proszę - oświećcie mnie :)
  • za chwilkę. Boże... mam spiewnik- bibule z tamtych lat... Czasem niektóre piosenki (fragmenty, wersy) cytowalam na lekcji historii czy jezyka polskiego... Cudem nie mialam za to dwoj... RWE pamietam, ze czasem cos udalo sie nagrac w miare bez rzaskow- zagluszania... Nie bede ogladac, bo wciaz nie jestem przygotowana, by sluchac/ wspominac Jacka. Przyjaciela. Ech... :'(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się