Dodaj do ulubionych

Rosyjski cud nad Wisłą

IP: 213.122.215.* 23.05.04, 22:12
Dyskusja Libery z Pilchem? Ojezu, doprawdy lepiej moknac w deszczu...
Obserwuj wątek
    • Gość: U Re: Rosyjski cud nad Wisłą IP: *.dialup.sprint-canada.net 23.05.04, 22:31
      Nie rozumiem dlaczego miedzynarodowe targi zmieszales z Rosja, w
      dodatku uzywajac slowa "cud". Czyzby dlatego ze odbyly sie w Palacu
      Kultury?
      • hajota Re: Rosyjski cud nad Wisłą 23.05.04, 23:59
        Radzę przeczytać cały artykuł, a nie tylko pierwszy akapit.
    • Gość: siepacz Ani Ukraina, ani Watykan IP: *.sg.gov.pl / 80.50.15.* 24.05.04, 10:11
      ...nie są nowymi wystawcami. Kłamstwo czy indolencja?
    • Gość: malek chyba komuś coś się pomyliło!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.04, 08:50
      Nie rozumiem zachwytu i rozpisywania się nad targami bez zauważenie dwóch
      ISTOTNYCH rzeczy.
      Po pierwsze chciałam odwiedzić targi w sobotę, ale to co zobaczyłam przed
      wejściem skutecznie mnie zniechęciło - kolejka zawijała co najmniej kilka razy,
      tłumy było okropne, wszystcy spoceni, zgrzani, stojący po kilkadziesiąt minut,
      żeby wreszcie dotrzeć do ..... kasy.
      Rozumiem, że impreza targowa jako komercja musi się zwrócić, ale jakoś kłóci mi
      się to z wypowiedziami i faktami na temat czytania książek w Polsce. Że czytamy
      bardzo mało, że książki baaaardzo drogie. Nie uważam więc, aby wprowadzenie
      haraczu za zwiedzenie targów było właściwym posunięciem - nie wszystkich na to
      stać.
      Bardzo chciałam zwiedzić targi, ale nie w takich okolicznościach.
      Potem poszłam do Empiku i odreagowała zakupując sobie 3 książki. Miałam co
      czytać na weekend.
      • Gość: Patek eeee, nie bylo tak zle IP: *.sasiedzi.pl 25.05.04, 10:48
        A moje doswiadczenia sa zupelnie inne:w sobote mozna bylo dostac sie na targi
        w Palacu bez kolejki, ale od drugiej strony, czyli wejsciem do Sali
        Kongresowej. Natomiast w niedziele i z jednej i z drugiej strony byla kolejka,
        tyle, ze do wejscia do Sali Kongresowej duzo krotsza.
        Wiem, ze informacja przyda sie dopiero za rok, ale warto o tym pamietac.
      • Gość: 3 ksiazki na weeke Re: chyba komuś coś się pomyliło!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.06.04, 10:11
        swietnie!az 3 ksiazki?nie masz czasem poczucia,ze jestes snobem?
      • Gość: 3 ksiazki na weeke Re: chyba komuś coś się pomyliło!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.06.04, 10:15
        przepraszam...snobka
    • Gość: kasia_blond czyżby zmierzch tępej antyrosyjskiej propagandy? IP: *.chello.pl 09.06.04, 20:45
      bardzo sie cieszę, że - jak się okazuje - gazeta wyborcza potrafi użyć
      słów "rosja", "rosyjski" itp. także w pozytywnych kontekstach. czyżby
      zwiastowało to powolny zmierzch tępej antyrosyjskiej propagandy w polskiej
      prasie, telewizji? jestem mile zaskoczona, :).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka