cuda

(7 wyników)
  • z życia Jarosława Kaczyńskiego. (było na kraju, ale nie wiedzieć czemu wylądowało na oślej, a uważam, ze wszyscy powinni to przeczytać dlatego to tu wklejam) z życia Jarosława Kaczyńskiego: 1) Pierwszy cudowny przypadek w życiu Jarosława K. to zawrotna kariera jego ojca, Rajmunda. Tuż po wojnie żołnierzy AK rozstrzeliwano, osadzano w więzieniach UB, torturowano, w najlepszym razie wykluczano z życia społecznego. Tymczasem Rajmund K., były żołnierz AK, tuż po wojnie dostaje od stalinowsk...
  • A gdyby papież nie podpisał dekretu, to Jan Paweł II. nie byłby święty? A gdyby któryś z lekarzy nie uznał, że uzdrowienie było cudowne? A czy Komisja, która świętość uznała jest świętsza i ważniejsza od Świętego? Rozumie to kto?
  • [img]https://pictures.trader.pl/pictures/original/6/8c/3a/a92ffef4bb52f00b5f1eaec19d44fecc.jpg[/img] tinyurl.com/a3x9tj7
  • moze cos dla oderwania sie od glownego nurtu? ludzie sa bardzo bardzo kreatywni oto przyklad:
  • to sobie pozwalam polecić ciekawy tekst... sporo mówiący :) No i - ciągle - na czasie... wiadomosci.onet.pl/1609696,2677,1,kioskart.html A bliska przyszłość, pokaże na ile proroczy... [b]A na ile nie[/b]!!!
  • [b][i],,,Powiedziałem oczywiście w życiu kilka niepotrzebnych słów. Nie chcę do tego wracać,,,[/i][/b] * [i]Jeśli Lech Kaczyński zostanie prezydentem, ja nie będę premierem.[/i] Jest w Polsce wielka potrzeba prawdy, mówmy więc prawdę także [b] o sukcesach gospodarczych rządów Prawa i Sprawiedliwości[/b],,, => [b][i],,,Moje hasło: "Polska jest najważniejsza", naprawdę płynie z serca,,,[/i][/b] Przekonał mnie! Po prostu [b]CUD[/b]! [sonda=Przemiana Jarosława Kaczyńskiego...
  • Wam też tak się pokazuje na wszystkich forach ? To takie małe na czerwono ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się