cv

(4 wyniki)
  • bo ja musze zlozyc tez odpiowiedni cv na studia prawnicze czy ktos moze wie?
  • no wiec wlansie siedze wypełniam sobie podanka na studia...powoli strona za strona az tu nagle trafiam na pusta kartke a na gorze wielki naglowek: ŻYCIORYS KANDYDATA. no i mam maly problem:) chce zeby wszystko bylo slicznie idealnie szukam w necie jakiegos schematu co gdzie po kolei wszystkie informacje ale wszedzie widze tylko zyciorys zawodowy...czyli chyba tak zwane cv. co prawda nie jestem pewna ale chyba chodzi im o cos innego bo przeciez co mialabym tam wpisac...gimnazjum i ...
  • Do dokumentów ktore bede musiał złożyć na studia jest ZYCIORYS. czy ktos mogl by mi powedziec jak taki zyciorys wyglada. Czy umiescic w nim musze jedynie szkoly jakie ukonczylam czy tez gdzie np. pracowalem? Ma to wygladac jak normalne CV? PROSZE O POMOC. dziekuje z góry :)
  • myslicie że to dobry sposób odbyć praktyki w Urzędzie Skarbowym jak się jest na I roku prawa i europeistyki??? (chodzi mi o wakacje po I roku) myslicie, że to coś mi da?? jakieś doświadczenie, czy to będzie tylko taki pic na wodę?? i czy kiedyś może pomóc w staraniu się o pracę??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się