cv

(24 wyniki)
  • Centrum Wsparcia dla Młodych w Warszawie oferuje swoje darmowe usługi młodym (do 28 r. życia) osobom z Warszawy i okolic poszukującym pracy. Za darmo: - pomożemy napisać cv - pomożemy znaleźć pracę - udzielimy fachowej porady zawodowej i prawnej Prawnik: Wtorek: 18.30-20.00 Czwartek: 16.30-20.00 Doradca zawodowy: Poniedziałek: 16.00-19.30 Piątek: 11.00-14.30 Prosimy o wcześniejsze umawianie się telefonicznie (w godzinach dyżurów), bądź mailowo: Tel.(022) 861 02 79 ...
  • szukaliście tak pracy, roznosząc cv do różnych firm, ale nie w odpowiedzi na ich oferty pracy? Czy w takich sytuacjach zostawialiście też list motywacyjny? I co w nim pisaliście, jeśli tak? I pytam ze szczególnym uwzględnieniem Warszawy...
  • tak średnio? podajcie jakieś konkretne przykłady, branże i zawody. Jak to wygląda od wewnątrz? Mój kumpel szukał kogoś do robienia stron www. To było na jesieni br. Wiedział, że się tym zajmuję więc mi zaproponował. Odmówilem, bo mam już pracę a poza tym - nie był w stanie placić mi tyle co obecnie zarabiam. Naburmuszył się, ale dał ogłoszenie bodajrze na pl.praca.oferowana i gdzies tam jeszcze. Dostał kilka odpowiedzi. Z czego nikt mu nie odpowiadał. Ja uważałem ze z 2 osobami...
  • czy kłamaliście kiedyś w swoim cv? nie chodzi mi oczywiscie o umiejętności, które łatwo zweryfikować ale np. o okres zatrudnienia na zlecenie? czyli o daty?
  • czytam to forum i tak się zastanawiam. Ludzie pytaja dlaczego nikt nie odpowiada na cv, jak znaleźć pracę itd . Prowadzę teraz rekrutacje i na kilkadziesiąt cv, które przyszły tylko 4 osoby przysłały takie dokumenty o jakie prosiłam (oprócz cv i listu motywacyjnego poprosiłam o próbkę listu o konkretnej tematyce - potrzebny mi pracownik, który biegle posługuje się ojczystym językiem w piśmie:)). Czy te pozostałe osoby będą się teraz zastanawiać dlaczego do nich nie oddzwonilismy ?...
  • Warto wiedzieć, jak wyróżnić się wśród konkurencji! biznesnafali.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=191:wyronij-swoje-cv-lub-zgi&catid=1:polecamy
  • CV wyślę oczywiście prywatnie. Prosze o podanie maila. pzdr
  • www.infopraca.pl/praca/praca-biurowa/warszawa/1982253?utm_source=push&utm_medium=email&utm_campaign=ofertas_push Robimy zaklady kiedy zostanie przekropczona liczba 10 000 na jednoio miejsce pracy???
  • gdzie jest siedziba CBA? jakiś adres?
  • gdzieś czytałam, że jest jakiś taki wzór, tylko nie wiem skąd go wziąć jeśli cos wiecie to dajcie linka, please
  • Mam male pytanko po 5 latach pobytu za granica i opanowaniu jezykow poszukuje dobrej pracy z francuskim . Chodzi mi o prace biurowa,asystentka itp.Poznan albo W-WA.Moze ktos mi da namiary interesujace bez komentarzy jaka to sytuacja w Pl.i ze wszystko po znajomosci.jestem po telekomunikacji. POZDROWIONKA
  • mam pare miejsc upatrzonych. wyslac? czy to w ogole bez sensu? przeciez nie zrobia stanowiska dla mnie ani nikogo nie zwolnia?
  • Żądanie przesłania zdjęcia do pracy jako załącznika do cv,stało sę tak powszechnym zjawiskiem w naszym pięknym kraju że w ogóle nikt nie robi z tego problemu.Ale w sumie przecież praca należy się każdenu czy jest ładny czy nie.Czy brzydki na nie żreć ?Ludzie !wysyłając swoje zdjęcia tracicie swój honor ,pozwalając żeby te kapitalistyczne świnie , często o paskudnych tłustych mordach w przepoconych koszulach oglądały Wasze twarze dokonując selekcji niczym niewolników na targu.Jest ...
  • Ile cv jeszcze wyślecie, zanim zrozumiecie, że to do niczego nie prowadzi??? Trzeba otwarcie sobie powiedzieć, że aktywność poszukiwawcza nie wpływa zasadniczo na zwiększenie prawdopodobieństwa znalezienia pracy. Załóżmy, że na ogłoszenie o jednym miejscu pracy przychodzi średnio 1000 aplikacji. Szansę dostania pracy każdy z aplikantów ma więc jak 0,1%. Jeżeli więc ktoś roześle w różne miejsca 10 swoich cv, to prawdopodobieństwo znalezienia przez siebie pracy zwiększa zaledwie o ...
  • Witam Tak sobie siedzę i myślę, nad szukaniem tej roboty, generalnie ogólnie o czytam tutaj różne posty. Dociera do mnie pewna sprawa. A mianowicie dotycząca mnie osobiście. Zacznę od tego, że od roku mniej więcej raz intensywniej, raz mniej, a raz w ogóle szukam pracy, wysyłam cv i nawet często jestem zapraszana na rozmowy, czasem była to bardzo fajna rozmowa, •żadnego tam testowania, wydziwiania, raz testowanie i z angielskiego i pisania na kompie jakichś pism. Jak wspo...
  • Witam wszystkich! Mam prośbę jeśli ktoś jest chętny pomóc, będę wdzięczna. Jestem absolwentką politechniki lubelskiej, od 2 miesięcy szukam pracy w miejscu zamieszkania a mieszkam pod Lublinem. Wysłałam ok 70 cv, byłam na paru rozmowach, ale to nie było nic konkretnego, głównie call center, wiec niskie zarobki i po miesiącu mogę dostać wypowiedzenie. Chciałabym podjąć prace w Wawie, ale nie wiem jak sie za to zabrać. Może ktoś z Was wie, które firmy w Wawie są godne polecenia, chciałabym...
  • Wyslalam tam wiele zgloszen(cv), chyba robie to juz regularnie,czemu nie jesli jakas dorobkowa praca mnie sie spodoba. Jednak nigdy nie mialam odzewu, mimo ze spelniałam wymagania. Az tylu mają chętnych? Jak ich oceniacie? Slyszalam ze konsultanci tam sa strasznie nieporadni i kiepsko zarabiaja byc moze dlatego nie zalezy im na pracowniku?.....
  • Kochani Proszę o pomoc i wskazówki. W Gazecie są wzory, ale na konkretne stanowiska. Nie ma tam moich możliwych, a poza tym chciałabym napisać cv "neutralne" możliwe do rozesłania w różnych sytuacjach. Czy po angielsku załącza się list motywacyjny? Jeśli tak to jak on się nazywa? Może jest jakaś publikacja czy strona, gdzie mogłabym znaleźć takie wzory jak również przydatne w takim piśmie wyrażenia ? Bardzo dziękuję za pomomoc!
  • moja firma umieściła w GW ogłoszenie o pracy drugi raz - przyszło 5 cv... co wy na to?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się