cv

(4 wyniki)
  • Cześć dziewczyny, jak wiecie szukam pracy - cv mam chyba fajne, ale zdjęcie koszmarne. Zrobił mi m i jakoś tak nie do końca fajnie obrobił. I mam prośbę - czy znacie miejsce w Wawie gdzie w normalnej cenie można zrobić zdjęcie do cv czyli na jakąś płytkę i od razu obrobione do małego rozmiaru ewentualnie czy któraś dobra kobieta mogłaby obrobić mi jakieś moje (m by zrobił kilka, ale ktoś inny by to "wyretuszował":) będę wdzięczna aga
  • Mam pytanie, ktore poszukuja/poszukiwaly pracy przez internet. Czy wysylając maile wpisywałyscie cos w tresci wiadomosci? Czy wysylalyscie pustego zalaczajac tylko dokumenty? Ruszyłam z kopyta :)
  • Jutro idę na rozmowę o pracę. Ale zaskoczyło mnie to, że Pani, która do mnie dzwoniła kazała mi zabrać ze sobą wszystkie świadectwa pracy. Pierwszy raz się z tym spotykam i się tak zastanawiam czy to tak można. U mnie np. od razu zadziała to negatywnie bo od razu widać będzie, że mam dwoje dzieci (dwa macierzyńskie) no i dwuletni wychowawczy. A wydaje mi się, że takie informacje niekoniecznie muszę przekazywać na wstępnej rozmowie. No nic, idę, zaniosę, na pracę za bardzo nie liczę bo t...
  • ech.. i czarno to widze:( skonczył mi sie zasiłek wychowawczy i zwalniam sie z byłej pracy, bo niechce juz tam wracać.. no i szukam nowej:( masakra! ja niestety niemam studiów, nieznam za bardzo-wcale- języków.. a tu ogłoszenia, na samych dyrektorów, kierowników, i to po studiach ze znajomoscia jezków minimum dwóch :((((( niemam szans:( nadaje sie tylko do biedroki albo do lidla:( załamka:((((

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się