Forum eDziecko Ciąża i poród Niepłodność
ZMIEŃ
      cykl owulacyjny

cykl owulacyjny

(5 wyników)
    • Czy przy pco można mieć cykle owulacyjne? Miałam parę miesięcy monitorowanych na USG i brałam tamoxifen. Dochodziło do pęknięcia pęcherzyka, ale do ciąży nie. W czym może być problem? Plemniki OK, inseminacja domaciczna bez preparowania nasienia. Gin podejrzewa pco. Nic z tego nie rozumiem.
    • wykonuje się zabieg in vitro? Tzn. pytam o to jaka jest granica wiekowa, że próbują? 40, 45 lat, więcej?
    • Moje miesiączki sa starsznie skąpe. Ostatnio zużyłam dwie podpaski przez cały okres. Tzan, używałam ich więcej ale dwie się zabrudziły (sory za szczegóły) plamką o średnicy 4 cm. Resztę wyrzucałam prawie czyste. Takie skąpe miesiączki mam od dwóch lat. Czasem jest tak że jeden dzień jest nieco obfitszy a reszta znowu nic. Jaka może być przyczyna? Pytałam lekarzy ale oni ignorują sprawę mówiąc że to nic. Z tarczycą u mnie ok, cykle są owulacyjne.
    • Witajcie dziewczyny! Mam pytanie Czy jak nie ma w cyklu owulacji to @ jest obfita czy skąpa, Czekam na odpowiedź i pozdrawiam ( a pytam dlatego że u mnie jest raz tak raz tak więc nie wiem czy jest taka możliwość żeby w jednym cyklu była owulacja a już w drugim jej nie było? Czy to może zupełnie co innego powoduje różnice w @. Dodam że staramy się o dzidziusia już 5 miesiąc i zauważyłam że nie w każdym z cyklu mam charakterystyczny ból owulacyjny i nie wiem czy wiązać to z tymi mo...
    • nie chcę być nudna - bo ten temat był poruszany już wiele razy ale dziewczynki czy jeżeli mierzy się temp i jest podwyższona conajmniej przez 4 dni to znaczy, że była owulacja? Napiszcie mi coś proszę o tym i nie odsyłajcie mnie na strony, proszę was o pomoc. Najlepiej żeby któraś z was opisała mi jak to przebiega, i kiedy wiadomo, że była owu, plisssss
    Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się