Gość: Nicol IP: *.tele2.pl 06.11.03, 08:45 Jak mozna poprawic jakosc plemników, czy wystarcza witaminy AndroVit?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Nikola Re: słabe plemniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.03, 10:22 Słyszałam o braniu cynku + kwasu foliowego + witamiy B6. Pozdrawiam! Nikola (dla uniknięcia zbędnych nieporozumień proszę zmień "ksywę"- z góry dziękuję) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikolka Re: słabe plemniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.03, 11:34 uwazac na przegrzania, alkohol, siedzacy tryb zycia, nadwage, papierosy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanuś Re: słabe plemniki IP: *.toya.net.pl 06.11.03, 11:48 Dobre sa preparaty zawierające żeń-szeń np. bodymax Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kathrin78 Re: słabe plemniki IP: *.dip.t-dialin.net 06.11.03, 13:32 Wszystko zależy od tego, jakie są wyniki badań. Jednak nie ma żadnych medycznych źródeł potwierdzających wpływ leków na poprawę wyników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kalina Re: słabe plemniki IP: *.tele2.pl 06.11.03, 14:05 No wasnie , nie ma rzadnych konkretnych sposobów na lepsze wyniki nasienia, hmm i jak tu pomoc naszym ukochanym. Jednym tabletki szkodza innym pomagaja ale niestety nie w takim znacznym stopniu jak powinny. Mój maz ma oligozoosperme i niestety ( zostaje tylko iui, ale i tak jestem juz po dwoch nieudanych iui)brał Clostibegit i witaminy a teraz bierze Androvit i bodymax zen-szen 1 raz dziennie, je duzo białka i warzyw i owoców, ale nie wiem czy to az tak pomoze. Kto zna inne sposoby niech sie z nimi podzieli dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martazab Re: słabe plemniki IP: 62.233.163.* 08.11.03, 12:46 moj maz bral proviron 25 i to mu polepszylo wyniki ale i tak sie nie udalo teraz bierze undestor przez 2 m-ce i znowu badania Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.analityk1 Re: słabe plemniki 08.11.03, 13:43 U moich znajomych zadziałała Materna hahaha. ma tyle samo cynku co Androvit, a ma jeszcze dużo dodatków. Ale moze to przypadek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Libra Re: słabe plemniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.03, 15:30 Mojemu mężowi pomógł Antioxidant (selen + ABCDE + cynk), kwas foliowy, clostibegyt. Ale wiadomo jak to jest z leczeniem facetów - klasyczny totolotek. Libra Odpowiedz Link Zgłoś
thuia Re: słabe plemniki 08.11.03, 16:36 Bożeż Ty mój! Skąd taka naiwność w XXI wieku? Najeść się należy multiwitaminy i będzie jak nowy. Ten plemnik oczywiście. A mózg gdzie aktualnie przebywa? Na wczasach? Odpowiedz Link Zgłoś