czad

(10 wyników)
  • czad(13)

coź mńe tkuo dziź i poshuą na czad a tam czadó ani vidó ani słyhó and mrómró.
  • Hciałą porosmafiadź na szyfo i ciongle mi wyskakóje takje czerfone coź i mufi rze pouonczenje s ser verę siem njeudało. I tag ot kilkó dni :(((((((
  • czad!!(26)

a wienc w zwionzku z licznym, jag to moja mama muwi, vox populi (hihihi) we kfestji czada, se tag pomyźlauam, rze zauorze nasz wuasny ozobizdy czad, na kturym albo siem bedziemy ómawiać na kąkretnom godzinem i dzień, albo se po prostó bendziemy na siebie siem natykadź. i ajlowe ju wszyskih allll pi-es wyjerzdżam znofu, ale w środe, na minimóm tydzień, kohani, ale macie tó adminatoruf:)
  • Werzłam i wyszłam ... tag :(((
  • taki fajoski okrent s takim debeściarskim nikję... i samotńe zawija f te sreberka bo nigd do ńego ńe kce pshyjźdź na czata... :(
  • ziedzem i ziedzem i monologójem sopie
  • Co robić? Skim porozmawjać ąlaj? Dzie Ęręka i Okręt wjeczorę? Oj niedobże niedobże... A morzeby tak na jakimś regjonalnym (widze rze któś jusz nato wpat bo na czadzie Gożów Wjękopolski jest 20 osup, hihi) ale Bydgoszcz wolna i inne mjasta tesz.
  • Wszeduam sopje na czata bo nje moguam jósz wyczymać tak mię siem hciauo do Was, a tam puzdka i prurznja i sama tak sobje siedzem niczym minotaur a nje bjutiful. I gadam sama zesobom :( Byu tam ktoź o imienju wdziencznym i dźwiencznym KLOC. Ale zagadauam do njego, a on nidz i nidz i w kąńcu poszed : ( O wuaśnie pszyszed ktoś z bojuf naszyh kozmo. To lecem :))
  • nikogo na czadzie... choć pishe,rze iręka jezd... ale to hyba jakiź potshywacz jom ódaje bo sie nitz a nitz ńeodzywa.
  • na rzyfca sie spodkałyźmy jednag?!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się