czat

(12 wyniki)
  • Proponuję co następywa: aby nie zaśmiecać FH wieloma wątkami dotyczącymi czata, niech ten będzie jedynym, gdzie się na ten temat wypowiadamy. Tu też będziemy ogłaszać (sugerować?) terminy następnych czatów, ewentualnie komentować je (jeśli komuś się chce, a jak widać tak) i wykłócać się o różne pierdały :). Pozostałe, zwłaszcza te 2 informujące o porze czata 15/1/2004 zgłaszam do wykasowania. PROPONUJĘ TEŻ CELEM UNIKNIĘCIA BAŁAGANU, ABY POSTY GŁÓWNE DOTYCZYŁU ZAWSZE USTALONEJ JUŻ...
  • Jutro ok 20??
  • Zaapeluje do adminów by utworzyli takiego czata.(potrzebne podpisy !!!!!
  • www.polchat.pl/chat/?room=Forum%20Humorum szukam operatorów Kiedy spotkanie ?? :D
  • Czy środa może być? O tej godzinie co zwykle, tam gdzie zwykle:))
  • -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- [23:01:46] <Rednight> ja zawsze mam niezawodny sposob na siostre... mówie że dzwoni jej chlopak [23:02:01] <Rednight> z maseczka nawet wyskakuje [23:02:18] <ubnot> powiedz to żonie - to ty zarobisz w maseczke -------------------------------------------------------------------------------------------------------------...
  • a tymczasem: > Kontrola e-maili i witryn odwiedzanych w internecie, sprawdzanie > komputerów, nagrywanie rozmów telefonicznych, kamery wideo, a nawet nadzór > satelitarny nad personelem - do takich metod rodem z Orwella uciekają się > przedsiębiorstwa, aby obronić się przed nielojalnością lub > niefrasobliwością swej kadry. serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34317,2763481.html Kto się przyzna że pisze z pracy?
  • To jak pogadamy???
  • Niektóży ludzie wpisują bardzo śmieszne niki np:słodkosłony,gaz gaz na ulicach,oszołom z radia Maryja,radio ma pyska,sedes, wentylek itp.
  • Trollizm - geneza choroby i opis gatunku Trollus Internauticus. Troll Internetowy Trollus Internauticus jest istotą coraz częściej spotykaną na ścieżkach sieci. Niektórzy użytkownicy jednak, szczególnie newbies (początkujący) i Ci, którzy korzystają z sieci okazjonalnie, nie potrafią rozpoznać niebezpieczeństwa wiążącego się z jego obecnością i łatwo wpadają w zastawiane przez niego pułapki. Niniejszy dokument ma pomóc nieświadomym zagrożenia niewinnym użytkownikom sieci w rozpoznaniu...
  • DZIS CHAT O 19.30 NA TOKFM OBECNOSC OBOWIAZKOWA
  • jak to wspominam to czuję dreszcze :-))) poznałam na czacie świetnego kolesia- pisaliśmy ze sobą przez trzy miesiące, poczym on zaproponował spotkanie. zgodziłam się z chęcią, tym bardziej, że miałam jego foto i był naprawdę przystojny. Trochę mnie zastanawiało co takie "ciacho" robi na czacie, ale nie zaprzątałam sdobie tym zbytnio głowy. Nie, wcale nie okazał się jakims obrzydliwym tłuściochem, a wręcz przeciwnie- wyglądał lepiej niż na zdjęciu, istny model. Ale...bardziej niż mną ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się