czat

(32 wyniki)
  • Z zapisu czatu ~pepla: Panie Prezydencie. Mam prawie 30 lat, skończyłem studia, rozpoczynam studia doktoranckie, zarabiam ok 1200 zł/m-c. Rodzice mi mieszkania nie kupią a mnie nie stać na 3000 zł za m2. Co wybrać warszawę czy Wielką Brytanię?? Prezydent: Myślę, że najprędzej mieszkanie kupi Pan w Ostrowcu Św. Życzę awansu i podwyżki. Myśle, ze to dylemat każdego jeszcze w miarę młodego człowika w Ostrowcu, który cokolwiek jest jarzący, wykształcony i tu pozostaje. Gdzie tu pojechać? Tu...
  • W najbliższy czwartek (20 stycznia) o godzinie 13.00 odbędzie się pierwszy w tym roku czat z Prezydentem Miasta Jarosławem Wilczyńskim. Mieszkańcy Ostrowca Świętokrzyskiego będą mieli okazję osobiście zapytać Prezydenta o nurtujące ich sprawy. Wszystkich zainteresowanych zapraszamy do udziału: www.czat.um.ostrowiec.pl Natomiast w odpowiedzi na postulaty, dotyczące zmiany godziny czatu, zapraszam do wzięcia udziału w sondzie: www.um.ostrowiec.pl/konsultacje-spoleczne/pora-na-czat-z-prez...
  • Czat z Prezydentem Już jutro (piątek, 30 kwietnia) o godzinie 13.30 odbędzie się czat z prezydentem miasta Jarosławem Wilczyńskim. Mieszkańcy Ostrowca Świętokrzyskiego będą mieli okazję osobiście zapytać prezydenta o nurtujące ich sprawy. Wszystkich zainteresowanych zapraszamy do udziału: chat.um.ostrowiec.pl
  • W najbliższy czwartek (4 lutego) o godzinie 14.00 odbędzie się pierwszy w tym roku czat z prezydentem miasta Jarosławem Wilczyńskim. Wszystkich zainteresowanych zapraszamy do udziału: chat.um.ostrowiec.pl
  • We następny wtorek (19 kwietnia) odbędzie się czat z Prezydentem Miasta Jarosławem Wilczyńskim. Mieszkańcy Ostrowca Świętokrzyskiego będą mieli okazję osobiście zapytać Prezydenta o nurtujące ich sprawy. Zgodnie z wynikami przeprowadzonej sondy czat rozpocznie się o godzinie 17.00 - oczekujemy licznej obecności ;) www.czat.um.ostrowiec.pl
  • Witam, przypominam o dzisiejszym czacie z komendantem Straży Miejskiej Andrzejem Kaniewskim - o godzinie 13.00 pod adresem www.um.ostrowiec.pl/chat W zależności od liczby zainteresowanych internautów i ilości zadawanych pytań planujemy rozmowę na 30 minut do godziny. Zapraszam!
  • "Będę lepszym prezydentem niż obecny. Jestem człowiekiem lewicy, nienawidzę PiS". Tak na czacie w Kielcach reklamuje się...Jan Gierada A u nas w naszym kochanym grajdołku? Mamy hoty-spoty na Rynku, mamy e-świętokrzyskie, nie mamy jeszcze obwodnicy skończonej ale za to jedno niepotrzebne rondo, mamy aktywnych, nie mamy wizji, zniszczono świadomie 2 baseny, mamy nie funkcjonującą fontannę oraz duże strukturalne bezrobocie w mieście, które ratują dzielne ostrowianki zatrudnione w Italii oraz ...
  • Czat(16)

Witam, przypominam o czacie z Prezydentem Miasta. Początek za 3 minut ;)
  • Szanowni Forumowicze, na najbliższy piątek (20 czerwca) zapraszam serdecznie na kolejny czat z Prezydentem Miasta Jarosławem Wilczyńskim. Czat odbędzie się o godzinie 14.00. Link do czatu: www.um.ostrowiec.pl/chat/ Zapraszam!
  • Już jutro o godzinie 13.30 odbędzie się czat z prezydentem miasta Jarosławem Wilczyńskim. Mieszkańcy Ostrowca Świętokrzyskiego będą mieli okazję osobiście zapytać prezydenta o nurtujące ich sprawy. Czat - jak zwykle - odbędzie się na stronie www.um.ostrowiec.pl/chat. Wszystkich zainteresowanych zapraszam do udziału!
  • W najbliższy piątek (11 maja) o godzinie 14.00 odbędzie się kolejny czat z Prezydentem Miasta Jarosławem Wilczyńskim. Zapraszamy serdecznie wszystkich, którzy chcieliby wziąć udział w tej rozmowie. Czat będzie miał miejsce pod poniższym adresem: www.um.ostrowiec.pl/chat/
  • Już w najbliższy piątek (26 czerwca) odbędzie się kolejny czat z prezydentem Jarosławem Wilczyńskim. Zapraszamy o godzinie 13.30 na stronę www.um.ostrowiec.pl/chat
  • Witam, przypominam o dzisiejszym czacie z Prezydentem Jarosławem Wilczyńskim. Rozpoczynamy punktualnie o godzinie 14.00. Zapraszam do udziału!
  • www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/article?AID=/20080425/POWIAT0107/786595974
  • W najbliższy piątek (17 grudnia) o godzinie 15.30 odbędzie się czat z Prezydentem Miasta Jarosławem Wilczyńskim. Po dłuższej przerwie reaktywujemy tę formę kontaktu z mieszkańcami Ostrowca Świętokrzyskiego, którzy będą mieli okazję osobiście zapytać Prezydenta o nurtujące ich sprawy. Jednocześnie Prezydent podziękuje, za okazane poparcie w ostatnich wyborach i ponowną re-elekcję na to stanowisko Wszystkich zainteresowanych zapraszamy do udziału: www.um.ostrowiec.pl/chat
  • wydaje mi sie że jednak nie przyjmie się wśród Ostrowczan tego typu kontakt z mieszkańcami. Mam wrażenie że jakoś nie ma chętnych do rozmowy tą drogą. Zarówno teraz jak i przed poprzednim razem było pare osób które zadawały pytania do prezydenta. Czyż by nas nie interesowały sprawy związane z naszym miastem a może problem tkwi zupełnie gdzie indziej.
  • Czy jeszcze kiedykolwiek będzie? A może to już koniec? I nie będzie nic... Panie Jarku, panie Grześku tęsknie!!!
  • Okazało się, że w przyszły piątek Prezydent nie będzie mógł wziąć udziału w czacie z powodów służbowych. W związku przesuwamy termin spotkania internetowego na dzień wcześniejszy, czyli na czwartek. Godzina nie ulega zmianie - 14.00. Pozdrawiam i przepraszam za niedogodności.
  • W najbliższy piątek (2 października) o godzinie 13.30 odbędzie się kolejny czat z prezydentem miasta Jarosławem Wilczyńskim. Wszystkich zainteresowanych zapraszamy do udziału: www.um.ostrowiec.pl/chat
  • Witam, w najbliższy piątek (23 stycznia) o godzinie 13.00 odbędzie się czat z Prezydentem Miasta Jarosławem Wilczyńskim. Mieszkańcy Ostrowca Świętokrzyskiego będą mieli okazję osobiście zapytać Prezydenta o nurtujące ich sprawy. Wszystkich zainteresowanych zapraszamy do udziału: www.um.ostrowiec.pl/chat

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się