czat

(11 wyników)
  • No więc od paru dni od czasu do czasu czatujemy sobie na tym onecie i wszystko jest fajnie, tylko że ciągle pałętają nam się tam jakieś obce osoby, które nic nie mają wspólnego z Polonią i tylko wchodzą z ciekawości. Jeszcze pół biedy, jak ktoś taki wejdzie, popatrzy i wyjdzie, ale niektórzy wypytują "A o czym rozmawiacie, a kto to jest?" Kran może ich banować, ale to tak trochę głupio banować kogoś, kto w zasadzie jest uprzejmy, tylko upierdliwy. No i nasz Kranik zaczyna pianę z ust to...
  • No wiec usiadłam wreszcie z kartką papieru i posumowałam odpowiedzi na pytanie w Database o najlepszą godzinę na zapowiedziany czat "bez krempacji". Jeśli ktoś odpowiedział "różnie", nie liczyłam tego wcale. Jeśli ktoś odpowiedział "od..." liczyłam do 3 godzin po. Minimalnie "wygrała" godzina 22.00 polskiego czasu (9 głosów), przed 24 (8 głosów). Ogłaszam więc pierwszy zapowiedziany czat na jutro, godz. 22.00 w Polsce (21.00 w UK, 13.00 na zachodnim wybrzeżu Stanów, chyba 16.00 na w...
  • nie wiem czy odwiedzilyscie kiedys czat- w zyciu czegos tak nudnego nie widzialam. Gdzy wchodzisz do pokoju nikt sie do Ciebie odezwac nie chce- KOSZMAR......... a to jest jedyny czat jaki ja moge otworzyc na swoim komputerze. Moze czas to zmienic? co myslicie????
  • Triskell po wydarzeniach ostatnej nocy myślę, że trzeba otworzyć prywatny czat z kluczykiem np. Jahu lub Tlenie. Dziewczyny z KP mogą dostać kluczyk automatycznie a inne osoby możemy wpuszczać po głosowaniu. Taka jest moja propozycja, ściskam, Kran
  • Swojego czasu uczestnicy Polonii Bis mieli swój własny czat na polchacie. Każdy mógl wejść ale korzystali z niego głównie Forumowicze. Bardzo miło wspominam ten czas nocnych pogaduszek. Wiem , ze mozna też otworzyć pokój na GW. Mielibyście ochotę ? Kran.
  • No więc założyłam nową grupę na yahoo, na której będzie można czatować. Pewnie przez pierwszych kilka dni będziemy się tam stopniowo zapisywać, ale już za parę dni powiniśmy zacząć czatować. Żeby zostać członkiem grupy, udaj się pod adres: groups.yahoo.com/group/czat_bez_trolli i kliknij na "join this group". W tym momencie jeśli nie masz jeszcze konta na yahoo, to trzeba sobie je będzie wyrobić. Jedynym warunkiem przyjęcia do grupy jest podanie mi swojego nicka z tego oto forum :-)...
  • czy ktos moze wie, dlaczego nie chce mnie wpuscic na czata? mowi, ze nie jestem "authorized to join the conference"... i ze jest currently recording IP addresses of all yahoo chat users... czymze sie narazilam systemowi, kto wie?
  • Czat(38)

Właśnie teraz. Na "bez krempacji" :-)
  • www.polchat.pl/chat/?room=kobieca_polonia Ja wpadnę wieczorem. Kran:-)))))
  • Jestem ciekawa, czy ktos tu zaglada z naszego starego AOL forum. Lucy
  • Dziewczyny, czy ktos poza mna zauwazyl ze tam gdzie trzymamy zdjecia jest tez opcja na nasz prywatny, grupowy czat?? Moze jak sie do niego pozaglada to sie spotkamy na pogawedki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się