czat

(33 wyniki)
  • O czacie(10)

Otoz dzisiaj, zostalam wyrzucona z czatu przez osobe o niku _Abi. zachowala sie wobec mnie bardzo niegrzecznie i na koncu mnie wyrzucila. Jestem bardzo rozczarowana tym wszystkim. Ta cala sytuacja jest chora. Zmywam sie, tym razem na dobre.
  • To nie jest nasz czat juz, tylko jakis Za oceanem, gdzie operator wyrzucil mnie za przeklinanie, co to ma byc do jasnej cholery?? Tomek???? Gdzie jest nasz czat?????????? :(((((((((((((((((((((((
  • czat(7)

he Kochani co sie dzieje z czatem? juz tam nikt nie zaglada? rozpadlo sie wszystko? szkoda
  • Zrobilem przeglad forum... nikt nikogo nie obraza... wszyscy grzeczni, jak aniolki, wiec ide na czat :D PS. Renia poczatujemy ?
  • tomek ja naprawde wierze ze jestes w porzadku gosc.przelecielem sobie z nudow te inne fora dzis i szczeka mi opadla.wydaje mi sie ze 99% tych ludzikow to chore ,wymagajace leczenia stworzenia.ludzie,juz nie zagladam na inne forum poza radio chicago.tak sie zastanawiam czy ten caly internet to nie sa jakies jaja i jak spotkam tu pare normalnych osob, to uznam sie za szczesciarza.na czacie to oszolomow jest duzo , ale okazuje sie ze i na forum wcale nie mniej.to forum mi sie wydaj...
  • Ide na czat! Mialam napisac,ze siedze tam sama,ale pojawila sie Nadzieja:) PS.No to ja zdobylam sie na odwage i zalozylam nowy watek w tym temacie,bo tamten byl przydlugawy:))))))))))
  • Nasz czat nie dziala! PS.Ale nie martwcie sie,Cuski cos wymysli:)No i malo niespodzianke bedzie mial dla Nas wszystkich,oczym sam Was powiadomi:)
  • Hey ludziska, dzisiaj wielka impreza na naszym czacie i na naszym radio :) PS. Stawcie sie obowiazkowo :)
  • Wszedlem w tym tygodniu ze trzy razy i nikogo?! Co jest, wywialo wszystkich? Tam nie ma przeciagow! Jest tylko bidny ACP-ek, ale sam siedzi i czuwa.? Ludzie, idzcie sobie pogadac, bo mimo wszystkich wad czata, ma on te *najwazniejsza* zalete, ze mozna nawiazac beposredni kontakt z tym drugim czlowiekiem.
  • Nie wiem co sie z czatem, ale mam zajebiste problemy z wejsciem do naszego pokoju :(
  • Czy czat jest elementem, forum zamkniętego "Radio Chicago Forum", czy też jest to coś niezależne od forum? Skąd moje wątpliwości? Ano wszedłem sobie na ten czat palnąłem durnego nika i mogę wypisywać idiotyzmy do woli!? O co tu chodzi? Widzi mi się że jest to dobry sposób na kuszenie ludzi do tego typu idiotycznych zachowań. Zrobiłem to celowo, bo chciałem sprawdzić czy można. Można, więc... może mi tak ktoś łaskawie wytłumaczy, dlaczego stwarza się takie możliwości? Każdy człowiek mają...
  • "www.radiochicago.wartowiedziec.com -----> Serdecznie zapraszamy do odwiedzenia strony radiowej !!! nie zapominajcie tez odwiedzic Furum :))))" No to teraz sie pytam???Zapominacie odwiedzac Forum????Mam wymieniac kto sie nie pojawil;)Prosze,hihihi....Aga,Iwoncia,Sly....wielka trojka nieobecnych,hehehe...zapracowaniscie czy Was wsyslo po drodze???;)))) PS.Oczywiscie sobie zartuje,hehehhehe....zeby nie bylo:P A swoja droga moze by tak wrzucac i tu aktualny temat czata,zeby ...
  • moze ktos siedzi teraz online to zapraszam na czata na www.onlovedating.com
  • Nie wiem, dlaczego nasz Aniol wykasowal swoj watek dotyczacy tymczasowych nickow na czacie, ale ja zamierzam pociagnac ten temat i prosic wszystkich uzytkownikow czata, o wypowiedzenie sie w TEJ KWESTII.
  • Wlasnie przed chwila ktos poddal mi pomysl ogloszenia konkursu na operatorow naszego czata... zatem czekam na zgloszenia kandydatow... achaaa, kandydaci nie moga zglaszac sie sami, musi to zrobic za nich ktos inny :)
  • siedzicie moze jeszcze na jakims czacie teraz? chicago 8:30PM
  • Aby Nas sluchac wystarczy kliknac na Radio Chicago. Chcecie poczatowac zapraszamy na Forumowego czata wystarczy wpisac nick i haselko,lub tez wejsc na tymczasowym nicku.Osobiscie polecam zarejestrowanie sobie nicka,ze wzgledu na roznych podszywaczy grasujacych po pokojach:P A i ostatnia rzecz,to Nasza Dzika Galeria ktora mozecie uraczyc swoim foto;))) No teraz juz serio ostatnia kwestia...calosc to co powiedzialam mozecie znalesc na Naszej stronie sponsorowanej przez Brata M4ve...
  • coś tej naszej Natalce, bo ona nie traktuje mnie poważnie, a przecież ja noszę wąsy!? I powiedz jej, że jak się wqurzę, to w tydzień znajdę sobie kobietę, z którą zrobimy bzykanko i w ten sposób zdradzę Natalkę! Noooo... może w dwa tygodnie? Ale mówię jej - znajdę! Ostrzegam, żeby nie miała pretensji.... Nie no oczywiście Tomek, mógłbym znaleźć i w 4 godziny, wystarczy wejść na właściwego czata, przywitać się i udać nowego, nieświadomego o co tam chodzi, i z mety masz pięć zaproszeń na...
  • [15-57-25] *~Daniel24* by pogadać (gg3346788) [15-57-58] *~Daniel24* Nazywam się Snikers, jestem chatterbotem, czyli programem do pogawędek [17-02-24] *~Daniel24* Powiem Ci ciekawostkę - godzin 12 minut 0 sekund 44 to czas od mojego uruchomienia, tyle jak narazie działam Co to ma niby byc???Kto to cos uruchomil????Idzie zwariowac:PPPPPPPPP PS.Tomek czy Ty o tym cos wiesz???Nie robcie se jaj,bo mozna zfiksowac:))))
  • byłam i jak zwykle nikogo, kiedy czatujecie??????????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się