myszka_211 30.01.04, 17:05 DZIS CHAT O 19.30 NA TOKFM OBECNOSC OBOWIAZKOWA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
the_dzidka Re: 19:30 TOK FM !!!!!!!!!!!!!!! 30.01.04, 19:05 Ja mam jutro trzy egzaminy. Niestety. Ale może następnym razem. Odpowiedz Link Zgłoś
dombir Aleście narwańcy :))) 30.01.04, 21:00 Nazbyt spontanicznie jak dla mnie - dopiero przyszedłem i już muszę iść. Czata to najlepiej zapowiadać na parę dni do przodu, bo nie każdy siedzi cału dzień przy kompie. Ale oczywiście inicjatywa miła. Do niedzieli (Bo jedą zdawać jakieś durne egzaminy). Pozdrowie Dombir Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszka_211 szkoda IP: *.laser.pl 02.02.04, 11:35 ze było was tak mało na chacie, mam nadzieję że następnym razem będzie nas trzy razy więcej. pozdrawiam : ugo, westpoint, lukasa, dombira, anne_geras, i tego o kim zapomniałam a był na chacie. no to pa pa Odpowiedz Link Zgłoś
westpoint Re: szkoda 02.02.04, 13:25 Gość portalu: myszka_211 napisał(a): > pozdrawiam : ugo, westpoint, lukasa, dombira, anne_geras, i tego o kim > zapomniałam a był na chacie. A byli to m.in. rychu, frytka, wonder_boy, # i ktoś tam jeszcze ale już nie pamiętam :-) Chce się pochwalić że zdałam wszystkie (tzn trzy) niedzielne egzamniny :-) Pozdrawiam wszystkich, a szczególnie tych obecnych na czacie :-) Byle do następnego (mam nadzieję w większym gronie). Odpowiedz Link Zgłoś