-
czat.onet.pl/Ciechan%F3w,chat.html
zapraszamy... na razie jest mało osób, ale przecież zależy tylko od was, czy pokój "Ciechanów " przetrwa ... mamy dobre chęci, szukamy tylko pomocy.... u was . W końcu będzie się można skrzyknąć na piwo czy ponarzekać na deptak :D zapraszamy !!! razem możemy stworzyc cos fajnego !!!
-
Jak w temacie,czy istnieje na jakiejś stronie pokój czata,w którym piszą ludzie z Ciechanowa i okolic ?
-
jak wyżej... pokój jest, zapraszamy do dyskusji .... na początku będzie ciężko , ale jeśli mi pomozecie, wspólnie stworzymy coś dużego :D
jak wejść? wpisz w google onet czat pl ciechanów.. wyskoczy : )
-
Powstał czat dla mieszkańców Ciechanowa. Wchodźcie by porozmawiać na każdy temat. Zapraszam.
czat.wp.pl/i,203281,chat.html
-
Witam
Wszystkich, ktorzy chcieliby pogadac i poznac ludzi ze swojego miasta
zapraszam na czat.onet.pl do pokoju Ciechanów. Wszyscy mile widziani. Jest
duzo regionalnych pokoi na czacie (nawet taki Plock ma swoj pokoj dosc
popularny) a pokoju Ciechanowian do tej pory nie bylo :( Mam nadzieje ze
znajdzie sie kilku stalych bywalcow ;-) Jeszcze raz zapraszam
Pozdrawiam
Mariusz
-
czemu pokój "ciechan " na polchat nie działa ?
-
Zapraszamy naszych uroczych Ciechanowian na czat...
s1.polchat.pl/chat.php?room=ciechanowianie
-
Witam , co myślicie żeby postawić chat żebyśmy mogli rozmawiać ?
Mógłbym go postawić na polchacie : polchat.pl/
Wymagana by była zainstalowana java na komputerze
www.java.com
Chat by był taki jak na onecie , interi, czy WP.
Proszę o propozycję
-
Bardzo serdecznie zapraszamy wszystkich mieszkańców Ciechanowa i okolic do wejścia i rejestracji na nowo powstałym miejskim portalu społecznościowym [b]CiechanówInaczej.pl[/b]
Na początek przygotowaliśmy dla Was niespodziankę.
Darmowy obiad w restaracji Dziki Ryż. (szczegóły na portalu)
Jako, że stworzyliśmy portal społecznościowy to jego powodzenie jest zależne głównie od jego użytkowników. Jesteśmy otwarci na wszelkie pomysły które moglibyśmy wprowadzić a tym samym spełnić wasze ocz...
-
Witam,
Mam 27 lat. Razem z mężem niedawno przeprowadziliśmy się w okolice Ciechanowa. Nie znam tutaj dużo osób. Szukam koleżanki w wieku 25-30 lat z którą mogłabym pójść na kawę, pogadać o babskich sprawach. Jeśli znalazłaby się taka osoba/y to proszę o kontakt na olenka458@wp.pl
Pozdrawiam