Forum Towarzyskie Na luzie
ZMIEŃ
      czat

czat

(15 wyników)
    • Moim zdaniem na czatach siedza same zboki i bzykacze.A jak wy sadziscie?
    • chciała bym zadać wam 2 pytania!!! czy uwazaci że ze spotkania z czatu morze wyjsc coś więcej!!! i co soądzicie o spotkaniach o charakterze sexualnym (chdzi mi o spotkania z czatu)!!! prosze o jak najwiecej opini!!!!
    • niedawno dowiedziałam sie ze moj facet przesiaduje na czacie i uprawia wirtualny seks. powiedzialam mu co o tym sadze i ze chce aby wiecej tego nie robił. dla mnie to jak zdrada, zastanawiam sie czy sie z nim nie rozstac. co o tym myslicie? czy to normalne dla was, ze mezczyzni wchodza na takie czaty i czy pozwalacie im na to? czy ktoras z was z tego powodu odeszla od faceta? pozdrawiam
    • Wiecie jak to czasem z nudów odwala, no i własnie my wczoraj z nudów weszłyśmy na erotycznego czata żeby porobić sobie jaja z napaleńców...no i sobie robiłysmy, robiłysmy aż trafiłyśmy na bardzo interesującego pana, który bardzo obrazowo zaczął opisywać co z nami robi i wkreciłysmy sie w to strasznie...w prawdzie skończyło się tylko stukaniem w klawiature ale strasznie sie napaliłyśmy...ja jak wróciłam do domu to pierwsze co zrobilam to rzuciłam się na mojego chłopaka i poprosiłam...
    • kolega napisal mi ze jest spoko wkretka na palenie, mianowicie jest taki czat na ktory dzieczyny zadaja bzdurne pytania i udzielaja tak samo bzdurnych odpowiedzi. Czy nie sadzicie ze to prawda? niektore z was to chyba nie widza swiata poza tym czatem! (kogo nie lubicie na tym czacie) za_ebiste pytanie! gratulacje! nie mowie o osobach ktore maja prawdziwy problem (ubieranie spodniczki bez majteczek). pewnie nie wstajecie od kompa jedzac sucharki i popadajac w anoreksje. nikt was ni...
    • wszyscy jesteśmy ludźmi, ciekawe czy mieliście szczęście rozmawiać z kimś kto później okazywał się kimś powszechnie znanym? Już sobie wyobrażam jak umawiam się na randkę w ciemno a tam przychodzi... no, mniejsza kto :) Nie. Chyba artyści, politycy czy dziennikarze nie ujawniają się. A może wypowie się ktoś ze znanych? Czy zdarza się im ujawniać kim są?
    • wstałam dziś o 5 żeby się pouczyć i oczywiście zamiast tego weszłam na czat. no i gadam gadam, oczywiście same propozycje seksu. chyba ze 4. z tym że jedna mnie nawet zainteresowała, ja 24 on ponad 40. no i umówiliśmy się wstępnie na wtorek na seks randke. problem leży w tym, że jeszcze nigdy się nie bzykałam z takim kompletnie nieznajomym i jeszcze tyle lat starszym, no i chyba głupio tak się umawiać na czacie, chociaż gościu wydaje się wiarygodny.kurde właśnie przeczytałam to co napi...
    • bylam sobie na czacie... rozmawiam z gosciem 2 godziny ,a on mnie prosi o numer mojego telefonu.. -czy to normalne ?
    • Jestem studentką socjologii i piszę pracę magisterską o znajomościach internetowych. Z doświadczenia wiem, że można w ten sposób spotkać tę jedyną/tego jedynego. Jak Wy myślicie? Szukam par, które poznały sie w internecie oraz osób, które nawiązują przez czaty nowe znajomości. Pomóżcie! mjo.mjo@wp.pl
    • Mam dziewczynę(20 lat), jesteśmy ze sobą prawie 4 lata. Jak w każdym związku było nam i dobrze i czasem źle. Ostatnio wszystko układało się wspaniale, do kiedy nie dowiedziałem się, że poznała jakiegoś kolesia na czacie i dzwonią do siebie. Gdy porosiłem o wyjaśnienia, oświadczyła, że musimy odpocząć od siebie, bo nie jest pewna czy chce ze mną być. Kilka dni wcześniej przysięgała, że mnie nigdy nie zostawi i zapewniała o swojej miłości. Czy ktoś wie o co chodzi?
    • Od pewnego czasu utrzymuje kontakt z mężczynzą, którego poznałam przez cz@t może ktoś z was poznał swoją drugą polówkę przez internet albo utrzymuje dłuższą znajomość, co o tym sądzicie ? Ma ktoś może podobne doświadczenie w znajomościach przez internet ???
    • Dwa ostatnie tygodnie wykorzystałem na sprawdzenie ile kobiet obecnych na czacie było zainteresowanych sexem przed komputerem. Podawałem się za kulturalnego ale niezbyt "grzecznego" faceta. Jestem zaskoczony. że ok.80% nawet tych, które na początku twierdziły, że chcą tylko porozmawiać, są szczęśliwe w małżeństwie itp. było gotowych lub nawet dało się namówić na sex. Jestem ciekawy jak w dzisiejszych czasach ma się to do wierności i lojalności w relacji ze stałym partnerem. Kto z ...
    • Jestem samotna juz kilka miesiecy bardzo przezyłam to rozstanie,ale jednak samotność mnie bardzo dobija.Gdzie mozna poznać jakiegos fajnego faceta wiem ze sa czaty ale tam zadko ktos jest ciekawy.Nio moze ze znacie jakis fajny czacik z fajnymi ludzmi czekam bardzo na propozycje:))
    • Czesc czy to jest do zaakceptowania ze moj facet z ktorym jestem od paru lat flirtuje(kazdy z nas to kiedys robil wiec raczejnie sa to niewinne opowiastki) z innymi kobietami poznanymi w internecie(sympatia,czat itp.) oczywiscie poza moimi plecami,wlasnie sie o tym dowiedzialam i troche moj swiat sie zachwial?on uwaza ze przeciez nic sie nie stalo,to tylko taka zabawa..ja sie wkurzam on sie zamyka,kolko zamkniete.Czy Wasi faceci taz tak robia?przymykacie na to oko? pozdr gosia (...
    • tym forum... dlaczego zakładacie wątki oraz odpisujecie na posty. nie mam tu na mysli tych powazniejszych zwiazanych np. ze zdrowiem. dlaczego tak angazujecie sie w watki o sexie albo podpaskach czy oddawaniu kału????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się