Forum Towarzyskie Romantica
ZMIEŃ
      czat

czat

(19 wyników)
    • WWW.FLIRT.VDL.PL Poznaj kogoś ze swojej okolicy, Dopisz się do listy tak by to Ciebie mogli znaleźć. A może masz ochotę po prostu z kimś pogadać? Poflirtować bez zobowiązań, porozmawiać i zwierzyć się od serca? Miłe rozmowy lub grzeszne tematy!!! Wejdź i zobacz! WWW.FLIRT.VDL.PL
    • oczywiscie ze to jest mozliwe a na dodatek mozna byc szczesliwym!!!!!! jest to moja opinia którą potwierdzam faktem że sama zakochałam sie na czacie a obecnie jestem szczesliwą mężatką uwierzcie takie rzeczy sie zdarzają!!!!
    • Niesamowite to jest. Wydawalo mi sie ze trudno jest poznac i szybko zdobyc zaufanie kobiety. Jednak mylilem sie. Oczywiscie nie mam zlych zamiarow zeby jasne bylo. Czat strasznie wciaga pisze juz z kilkoma poznanymi tam osobami maile planujemy spotkania a jeszcze zagladam na czat .....sam nie wiem po co???
    • kilka lat temu [8] pracowalem na adriatyku kontakt ze swiatem przynosil mi komp. pewnego pieknego poranka odwiedzilem czat ----- i tak zaczelo sie moje szczescie----- poznalem pewna kobiete ,na poczatku klikanie na czacie kilka meili, z czasem rozmowy telefoniczne!nic wielkiego. pisalismy tak 3 lata nigdy wczysniej nawet nie myslelismy o spotkaniu. wyobrazcie sobie po takim czasie wrocilem do kraju zadbalem o spotkanie wiecie kolacja w swietnej restauracji swiece orkiestra przy...
    • Witam Moj post to troche nawiazanie do poprzedniej wypowiedzi. Otoz jakis czas temu spotkalem na czacie dziewczyne,ktora jak sie pozniej okazalo mieszka w tym samym miescie (woj.pomorskie,calkiem duze misato). Problem polega na tym ze oboje jestesmy w stalych zwiazkach i raczej sie nie zanosi ze kiedykolwiek bedziemy razem. Jednak oboje dazymy sie bardzo cieplym uczuciem,i rozmawiamy codziennie ze soba pomimo tego ze..............nigdy sie nie spotkalismy i nawet zadne z nas ni...
    • Poznalem fajną kobiete na czacie, z ktora spotykamy sie od miesiaca. MieszkaMY W POLUudniowej Polsce. Jest super. Nareszcie moge zrealizowac moje marzenia w sferze erotyki/
    • Boze jakie te kobiety sa zaborcze. Poznalem jedna osobe i umowieni jestesmy na spotkanie. Ale najbardziej obawiam sie zaborczosci tej osoby. Rozumiem ze mozna sobie popisac maile i pogadac 15 min na Skupie ale sorry nie godzinami siedziec przy komputerze i mowic setny raz ze kocha. Nie ja tak nie moge. Moze przyzwyczailem sie do prostego zwiazku przyczynowo-skutkowego akcja przyjemosc kontrakcja.
    • i juz dostaje sie nr telefonu. Czy mogło by byc prosciej? pO 10 minutach bylo by to nudne... Tylko po co?
    • witajcie, poznalismy sie w maju na czacie. Bylem wtedy za granica. Kiedy wrocilem pognalem do jej miasta (odleglosc okolo 7o km) i spotkalismy sie. Zeby ja poznac wzeila bukiet konwalii ze soba. Po spotkaniu dostalem te konwalie da zony a potem staly z tydzien czasu u nas we flakonie. Zakochalismy sie z moja konwalia, to jest szalone co nas läczy, od jakeigos czasu takze seks. nasze polowki sa dobre dla dzeici i rodziny. moja zona jest mozna to powiedziec bez przesady wzorowa mat...
    • hej, rozwijam watek miłosc rozstania internet. zona mojego przyjaciela, odeszłaz człowiekiem poznanym na czacie, to była jakas chorobliwa fascynacja, tak naprawdę nie znala tego człowieka, korespondowali z soba rok, widzieli sie dwa razy, czy to normalne ? przecież nie mozna poznać kogoś, nie obcujac z nim na codzień ! czy jest wsród was, ktos komu przydarzyła sie podobna przygoda ? jeżeli tak, to bardzo proszę o kontakt wiper503@gazeta.pl pozdrawiam piotr
    • call me
    • mam problem...jestem z kims juz 5 lat,nigdy nie bylo idealnie.ostatnio jest koszmarnie mijamy sie jak obcy sobie ludzie.duzo nas laczy glownie materialnie razem mieszkamy konczymy remont mieszkania mamy a moze raczej mielismy wspolne plany(dzieci slub itd).najgorsze jest to ze moj facet nie widzi problemu dla niego wszystko jest ok juz nie wiem jak z nm rozmawiac.ostatnia przez przypadek poznalam faceta na czacie.jest idealny mowi dokladnie to na co czekam jestem gotowa sie spakow...
    • W marcu zapoznalem bardzo mila, wspaniala dziewczyne. W czasie naszego pierwszego czatu zapomnialem o wszystkich codziennych problemach, o czasie, jak dlugo jestesmy w czacie itd.... Od razu (nie rozumie dlaczego) mialem calkowite zaufanie do Maii. Na poczatku czulem to, ze sie zakochuje, nie chcialem do tego dopuscic...ta odleglosc ... Jako Przyjaciele, czulem sie troche dziwnie...nie chcialem otrzymac raz telefonu i uslyszec... ja zapoznalam chlopaka...itd. Dzisiaj jestem szczesl...
    • Zaglądam tu i zaglądam i nic. Pustki i cisza.
    • Wabil mnie chlopak na czacie,do uszka szepczac....na spotkanie zapraszal. Zgodzilam sie w koncu.A co mi tam- mysle sobie - wielw do stracenia nie mam, jeno.......czesc niewiescia ;))) Ja punktualna (jak to w zwyczaju bezzegarkowiczow) -jego brak. Tylko list w butelce zalakowanej niedbale pozostawil. Pylo tam niby tak napisane "miej oczy i uszy szeroko otwarte" i bierz sie ....do roboty. Jak wyjatkowa kobiete mnie potraktowal,taka........zagadkowa bardziej, towarzyszka do ukladanki m...
    • Mam 32 lata, nie dawno narzeczona mnie opuściała :(, zaczałem chodzic na dyskoteki, poznawać poprzez czat. Poznaje mnóstwo młodych dziewczych. One są super, potrafią się bawić, mówić o swoich uczuciach i pragnieniach. :) Życie jest piękne :) a 17 latki PRZESLODKI!!! jak te dzieci teraz wyrosly ech... :)
    • Ktoś mi może powie na jakim czacie można poznać pannę taką jak w reklamie neostrady? Ona jest po prostu całuśna! Do tego ten pruszący śnieżek, dyskretne rozglądanie się naokoło i wreszcie romantyczne spotkanie. Ech, szkoda, że takie rzeczy dzieją się tylko w telewizji..
    • Czy jest w tym coś złego. kiedy poznaje sie kobietę na czacie, po kilku spotkaniach na czacie okazuje się że ona jest mężatką. Co byście zrobili, zakończyli z nią przygodę czy nie? Powiem że rozmowy z nią są na dość intymne tematy.
    • jest nienormalne? mam w tym juz pewne doswiadczenie - ale ostatnio powiedzialem dosc! spotykalem wylacznie jakies odpady - laski chcace tylko sexu - zdradzajace mezow/narzeczonych - nie wiedzace czego chca - az wstyd mi sie zrobilo w jakim srodowisku sie obracam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się