czysta

(4 wyniki)
  • Mam prośbę,czy mogłybyście mi napisać jak nazywa się to labolatorium na czystej w Krakowie i w jakich godzinach tam przyjmują. Słyszałam, że robią tam dobre badania ale nie mogę się dokopać do reszty informacji.A może jest tam jakaś stron internetowa np.z cennikiem. Z góry dziękuję i pozdrawiam.
  • Dziewczyny bardzo was prosze pomozcie. Ten cykl jest u mnie odpoczynkowy ze wzgledu na lekarza ktory ma urlop. Nie wiem czy czytalyscie poprzednie wati, ale mam wrogi sluz i problemy z owulacja, no i bardzo niewielki sluz, co jest wynikiem niskiego estradiolu. Nigdy nie wchodzila u mnie w gre metoda kalendarzykowa, ze wzgledu na brak widocznego sluzu. W tym cyklu nie biore zadnych chormonow, po prostu nic. Wg mnie owu mialam, nawet sluz sie pojawil. Jakies 3 dni po owulacji zaczelo mnie...
  • dzisiaj 16dc i pęcherzyk 14mm. Ten cykl to już 2 cykl na czysto, żadne clo. Po 7 stymulacja, hsg i histeroskopii stwierdziłam że podejde do tematu bez leków. W poprzednim cyklu była podobno owulacja, ale usg robiłam już po wiec cieżko było stwierdzić. Dzisiaj byłam na usg i był niby maluch 14 mm, gdzie przy cyklach 35 dniowych powinna być owulacja mniej więcej 20-21 dc, czyli chyba mam szanse. Dodam, że nie miałam swoich owulacji a tu taka niespodzianka.Tylko żeby rósł...
  • w piątek byłam na rowerze. wracam do domu, a tam leciutkie plamienie. w sobotę takie chlupnięcie, jakby lało się ze mnie ciurkiem. w niedzielę już blado. w poniedziałek czysta podpaska i tylko plamka na wieczór. macie podobne doświadczenia? czy to możliwe, że @ trwała tak krótko (zwykle ok. 4 dni)? czy może było to co innego? jest wtorek, dopiero wczoraj wieczorem naszła mnie taka myśl - nie wiem nawet, czy po tylu dniach jest sens robić jakikolwiek test, żeby przekonać się, co to był...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się