dacia

(5 wyników)
  • czy jest to zły znak,podobno to szcęśliwy numer , a może w daccie urodzenia jest przeciwnie (na dodatek ja mam dwie 7), dzięki i pozdrawiam
  • Witam serdecznie,trafilem na to forum zupelnie przypadkowo,buszujac po internecie.Czytajac poszczegolne tematy,sam zastanowilem sie nad tym jakie liczby moga rzadzic moim zyciem.Czy ktos moglby mi to po krotce chocby wyjasnic,oczywiscie jesli nie jest to wielkim problemem.Moja data urodzenia to : 07-09-1984.Z gory dziekuje
  • Mam pytanie jak liczyc portret osobie ktora ma dwie daty urodzenia?- faktyczna i te zapisana w dokumentach.Obie funkcjonuja w pamieci tej osoby.Czy obie wpływaja na zycie tej osoby, czy ta zapisana,czy tez ta faktyczna choc nie uwzgledniona w dokumentach.
  • jako żywo jest pan pierwszą osobą która profesjonalne diagnozy stawia, robi to szybko i fachowo i jeszcze nie liczy sobie za to pieniędzy. może uda mi się poprosić również o diagnozę moją (10.01.1970) i mojego partnera (19.02.1973) zanim znudzą się panu oblegające go tłumy fanów. pozdrawiam ciepło :) beata
  • Czy jest o co walczyc? ja 30.08.1984 on 25.06.1963

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się