dacia

(3 wyniki)
  • Czy ktoś oprócz mnie ma stracha i obawy przed nowymi obowiązkami z jakimi stykają się świezo upieczeni rodzice??jestem sama czy jest ktoś jeszcze ???To będzie mój pierwszy dzidziuś i choć ciąża była planowany to boje sie bardzo, że nie dam sobie rady :( nie widze też się jak narazie w roli matki i mam nadzieje, że coś takiego jak instykt macieżyński naprawde istnieje i wkrótce się u mnie obudzi ...boje się też o strone finansową bo przecież dzidziuś to spory wydatek....
  • Cześć Dziewczyny? Jakie imię planujecie dać Waszemu dzidziusiowi? Czym się kierujecie przy wyborze? Pozdrawiam wszystkie mamusie.
  • Drogie Mamy,mam takie oto pytanie.Wiem ze wątek moze powinien znalezc sie na zdrowiu kobiety ale mysle ze tu tez dobre miesjce.Czy któraś z Was tak miała,że robiła kilka testów ciążowych,wynik wychodzi negatywny,a jednak okazywało sie ze jednak jest w ciązy?? Otóż mi spóznia sie miesiączka kilka dni,moze to niewiele ale zawsze miałam regularnie.No chyba ze pomysliłam cos z datą ostatniej,ale z tgeo co kojarze to ostatnia chyba była ok 18.02.Więc dzis 24 a miesiączki nadal nie mam....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się