Forum Auto-Moto Motocykle
ZMIEŃ
      dakar

dakar

(7 wyników)
    • Co sądzicie o jeździe naszych motocyklistów w tegorocznym Dakarze? Przegoński całkiem nieźle, szczególnie jak na debiutanta, reszta natomiast trochę poniżej możliwości moim zdaniem. Świetnie jedzie za to Hołowczyc, 6. miejsce w generalce to naprawdę wielki sukces.Jestem też pod dużym wrażeniem jazdy naszego quadowca Rafała Sonika - jeśli dowiezie 3. miejsce do mety to będzie naprawdę rewelacyjnie. W rajdzie jedzie już tylko 14 quadów, także widać, że trasa jest bardzo selektywna. A wy c...
    • Witam Ma ktoś namiary na jakieś strony o obecnym rajdzie dakar ,filmiki itp. bo ta relacja w TVP jest żenująca :O( zgóry dzięki za linki
    • No i poszły konie po betonie (piochu) dziś odbył się pierwszy i od razu bardzo trudny jak sie okazało etap tego najtrudniejszego rajdu na świecie. Mam pierwsze oficjalne wyniki po etapie Lizbona - Portimao ( 495km) Jacek Czachor 32 miejsce Marek Dąbrowski 35 miejsce Jarek Cisak 154 miejsce 1 koty za płoty !! dalej będzie to wyglądać tak farm1.static.flickr.com/129/347670317_ddea21bcee_o.jpg
    • kto wie, jakie inne startują oprócz KTM LC4?? Mad
    • David Fretigne z Francji jedzie na motocyklu Yamaha. Czy ktoś wie, jaki to model?
    • Przeczytałem na stronie Orlen Team - DaKaR (chcecie, to zerknijcie - www.orlenteam.pl/38407.xml), że w wypadku z udziałem ciężarówki ponieśli śmierć dwaj motocykliści. Nie byli uczestnikami rajdu, ale chyba wynika z tego że jechali razem z jakimś zawodnikiem na KTMie, a wypadek był w Senegalu, a ten zawodnik się wcześniej wycofał... Znam się bardzo dobrze na DaKaRze od lat, ale nie mogę tego pojąć. Może ktoś z Was zrozumie kto zginął, i co to ma właściwie wspólnego z rajdem? ...
    • W tym roku główny sponsor - Telefonica, start - Barcelona, meta - Dakar, moi faworyci - TEAM ORLEN!!! Dawajcie chłopaki, dawajcie! Powodzenia na wszystkich rajdowych trasach 2005. roku!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się