date

(3 wyniki)
  • Jakis diabelek co miesiec zamienia mi godzine i date na komputrze. Ad-aware wyrywa caly czas Data Miner mi i usuwa to bez sktuku.Lokolizuje sie DM w : ŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻ Tracking Cookie Object recognized! Type : File Data : umfana@promo.match[2].txt Category : Data Miner Comment : Object : C:\Documents and Settings\Umfana\Cookies\ Created on : 2004-05-25 22:00:32 ...
  • Witam. Na kilku komputerach w sieci zmieniła mi się data systemowa na 30 listopada (zdarzenie miało miejsce w piątek 11 stycznia) na win xp udaje sie zmienic na dzisiejszą na win 98 ciągle wraca (dzisiaj na 3 grudnia 2007). skanowałem antywirem i nic. CO moze byc przyczyną??
  • Proponuje wszystkim tak pilnować daty w swoim PC żeby nigdy niebyło takiej daty jak "5 stycznia 2006", wirus może być w naszym komputerze i w zasadzie nic nierobić, ale jak tylko otrzyma informacje że jest 5 stycznia 2006 to automatycznie pobierze z internetu aktualizacje i zacznie szkodzić. proponuje 4 stycznia zmienić date na 3 stycznia a 6 stycznia zmienić na 6 stycznia, w ten sposób ominiemy tą date (5 stycznia) i program si e nie uaktywni.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się