date

(8 wyników)
  • pytanie jak wyzej. to jak jest postrzegana jest kwestia radixu, czy tranzytow?
  • Ciekawią mnie tranzyty do jej radixu w kontekście ostatnich wydarzeń w jej życiu.Jak by ktoś znał date z godzinną i miejscem urodzenia byłbym nie opisanie wdziecznny. Uważam ze badanie tranzytów na podstawie w/w horoskopu moze byc bardzo pomocne przy iterpretacji innych radix. Nie chodzi mi o ocenne ale o doskonalenie warsztatu. Wesołych Świąt potrek.
  • Potrzebuje wlasciwie tylko dnia bo miesiac i rok jest mi znany (styczen 1948), a zdobycie godziny pewnie graniczy z cudem.
  • facet urodzony w Warszawie 23 wrzesien 1971r.o godzinie 18.30 wiem, ze to nie forum z proszeniem o choroskop, ale moze ktos zechce rzucic okiem i cos napisac albo na maila jak nie tu... moze ktos potraktuje ta date jako cwiczenie.
  • Chcialabym miec horoskop mojego nowego mieszkania, tylko nie wiem jaka date powinnam wziasc pod uwage: 1. date kiedy pierwszy raz zobaczylam mieszkanie 2. date podpisania umowy 3. date wprowadzenia sie Jakies sugestie ?
  • Nie dlugo wyjezdzam do Holandii i chcialam sobie zrobic porownawczy. Ale mam problem - nie wiem ktora date uznac za dzien urodzenia. Pomozcie!!! 26.07.1581 g.12.00 (ogloszenie niepodleglosci) 30.01.1648 (uznanie niepodleglosci) 16.03.1815 g.10.12 (poczatek monarchii) members.tripod.com/more_tra/a_netherlands.htm www.astro.com/nat/natnl_e.htm www.astrologie.ws/ned.htm Ktory z radixow waszym zdaniem najbardziej pasuje?
  • Upatrzylam sobie super kawalek ziemi,niestety dowiedzialam sie,ze aukcja rozpoczyna sie o godz 12 29kwietnia gdy ksiezyc nie tworzy juz aspektow (ostatnie stopnie lwa).Czy z waszego doswiadczenia tez wynika,iz to tak niesprzyjajacy czas?
  • Witam, zapraszam na nasze warsztaty astrologiczne w czwartek 14.04.2005 w warszawie do naszego biura na Mokotowie. Temat zajec: Horoskopy przywódców duchowych: JP II, Dalaj Lama, Yogananda i inni. Zajecia rozpoczynaja sie o godz. 18.00 i trwaja do 3 godzin, koszt 20 zl. Szczegoly u mnie 0-606-320-188 lub mail ipodlaska@albireo.pl Zapraszamy bardzo serdecznie Iza Podlaska i Mii Krogulska www.czary.pl www.albireo.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się