date

(5 wyników)
  • Witam, wrocilam ze Stanow po miesiecznych wakacjach. Zaliczylam Nowy Jork, Waszyngton, Boston, Miami, Key West, Seattle, Chicago, Los Angeles, Las Vegas i San Francisco. Niekoniecznie w tej kolejnosci. Obejrzalam pare parkow narodowych. Stany bardzo mi sie podobaly. Oprocz milych wrazen ze Stanow przywiozlam lekko meczace mnie pytanie: dlaczego jajka w Stanach maja date waznosci? Chetnie przeczytam wyjasnienia nawet te z przymruzeniem oka. Pozdrawiam wszystkich.
  • prosze o odpowiedz, bilet został kupiony w stanach na wylot z Polski do Usa na 30 sierpnia, niestety nie bede mogla w tym terminie poleciec lecz dopiero jakis miesiac lub nawet dwa pozniej, czy mozna przesunac termin i czy jest jakas oplata, jeszcze nie dzwonilam do LOTu
  • Dostalem wize kanadyjska od 27 listopada 2003 do 27 maja 2004 (expiry date). Jezeli wyjade do Kanady pod koniec marca to czy bede mogl tam byc tylko dwa miesiace, czy szesc miesiecy liczy sie od daty wjazdu do Kanady. Wtedy moglbym byc do konca wrzesnia. Czy ktos z Was moze wie jak to dziala? Pozdrowienia. Artur
  • mam pytanko do Was wszystkich, co jesle dostalo sie wize na pol roku juz tu w kraju, a ja chcve zostac tam dluzej?? czy przedluzanie wizy, dotyczy tylko tej wbitej na lotn. czy promesy tez???????
  • Witam, mam taki oto problem, chce kupic bilet z data powrotu po 3 miesiacach, nawet po 5 ale bardziej rozsadne wydaje 3. Chcialbym oczywiscie dostac max pobyt czyli 6 miesiecy tylko nie chce zaliczyc wtopy na lotnisku z powodu dlugosci terminu na bilecie(bo imigracyjny moze nie wierzyc ze jade od tak sobie na 3 czy tam 5 miesiecy). Jade na wize turystycznej, bylem juz 2 razy jako student. 1 Co poradzilibyscie mi w zwiazku z data powrotu po 3 lub nawet 5 miesiecach? Czy moge miec duzy pro...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się